torsdag den 27. august 2015

Dykpumpe

God kvalitet til den rigtige pris. Stort udvalg af nyt og brugt værktøj og arbejdsredskaber. Spar penge i dag og køb din dykpumpe på GulogGratis. SeasonPump dykpumpe på 250W til dræning af fx græsplæne, pool og akvarier.


Kan bruges helt eller delvist neddykket. Køb din dykpumpe hos frishop.

Vi har et stort udvalg fra de små og billige til de store professionelle. Det hele leveret hjem til dig. Se vores store udvalg inden for kategorien dykpumpe. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.


Hvis det er større vandmængder som evt. Robust dykpumpe for urent vand med en ydelse på 3W Specielle pumpehjulsfor ekstreme krav Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkluderet. Grundfos SQE 3”-dykpumperne dækker et bredt ydelsesområde, hvilket gør det let at finde en model, der passer netop til dine individuelle behov. En dykpumpe er typisk opbygget i støbejern, rustfrit stål - læs mere.


Med en dykpumpe fra fx Al-ko, Flair el.

Makita kan du pumpe alt fra uønsket kældervand til vandet i havebassinet op! Fremragende anmeldelser - Lavpris . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Kig forbi vores webshop og kig nærmere på denne og lignende . Det er en rigtig god forsikring at have en dykpumpe , hvis du har hus og have. Vi tester om den lille dykpumpe fra Skil kan klare ærterne. Lænsepumpen er velegnet til brug ved tømning af svømmebassiner, kælder, . Stærk 2V entreprenørpumpe med bundsugsplade der gør at pumpen kan suge ned til mm.


Pumpehus i speciel legeret støbejern, der er særdeles . Med justerbar niveauafbryder. DAB Feka BVP7dykpumpe , storebror til Feka 600. Kraftig dykpumpe til dræning og tømning. Velegnet til at pumpe beskidt vand.


Slanger med indre diameter på. Leveres fra dag til dag direkte fra lager. Inlusiv meter brandslange. Dykpumpe netop nu på tilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg