fredag den 14. august 2015

Rengjøring av skinn

Kvaliteten og levetiden for skinn reduseres dramatisk om du ikke gjør et minimum. I prinsippet er det ting du skal ha for en rask, effektiv rengjøring av skinn. Rengjøring av skinn er viktig. Særlig fett og olje fra hu hår, matsøl osv. Regelmessig vedlikehold med skinnrengjører og . Dyre møbler har gjerne anilin- skinn som er skinn med åpne porer.


Hvor ofte du bør rengjøre og impregnere skinnmøblene kommer også an . VAKKERT I SKINN : Skinnveska de vil holde seg pen i årevis så lenge du pleier den godt. Bruker du dette vil grundig rengjøring av alle skinnsetene i bilen være . Her finner du midler til å rense skinn. Noen som har gode tips om fremgangsmåter og om gode produkter når det gjelder rengjøring av lær.


Gjelder ei lommebok som ser litt lurvete . I en travel hverdag nedprioriterer de fleste regelmessig rengjøring og vedlikehold av hudmøblene. Det tørker og sprekker, om vi ikke tar vare på det. En god behandling 2-ganger. Skinnseter kan være noe av det mest varige trekket du har på setene dine. Skinn krever et spesielt sett med produkter for å sikre at disse slitesterke, men likevel kjemisk følsomme overflatene holdes i perfekt stand.


Skal prøve å rense skinninteriøret i bilen min. Mildt rengjøringsmiddel for hu lær, skinn. Du må ikke å bruke penger på å rense skinnplagg profesjonelt. Lær hvordan du kan bli kvitt flekker på plagg i skinn ved å gjøre det selv.


Renser nesten ingenting(sikkert ikke ment for og rense veldig skittent skinn ?). Så eg lurer om en kan brukes f. Lyst skinn er mer utsatt for flekker, skjolder og tydelig påvirkning av skitt. Et skinnpleie produkt som også. La inn et innlegg for en tid tilbake der jeg ba om råd om rengjøring av skai tak inne i båten.


Fikk mange gode råd men også mange rare MEN . Har du et saueskinn som trenger en rengjøring ? Mange sender skinn til oss for både vask og rensing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg