onsdag den 9. september 2015

Automatsikringer i bolig

Alle nye installasjoner i boliger , hytter og leiligheter skal ha følgende. Automatsikringer - se her. I almindelige bolig installationer er det typisk eller amperes sikringer foran en 5mm2 . Se sortimentet af automatsikringer til boliger mv.


En automatsikring er et utstyr som automatisk skal.

Mht valg af automatsikringer i boliger har nogle i øvrigt erfaret, at en . Hvilke automatsikringer bør en velge i en enebolig? D- karakteristikk (så høy startstrøm er det normalt ikke i en bolig ). Hvorfor B-automater hele tiden? Jeg hadde endel 16A automatsikringer liggende, men elektrikeren hevdet at de.


Dette kravet gjelder i bolig og opp til og med mmkabel. I dagens sikringsskap er det mest vanlig med automatsikringer , som ikke behøver.

Når tenkte du sist på den elektriske sikkerheten i din bolig ? Har planer om å bytte ut skrusikringene med automatsikring. Må inn med nytt sikringskap. Lurer på hva slags regler som gjelder ved en slik . Da jeg var på Clasern for noen dager siden var disse sikringene fortsatt i hyllen. I gamle boliger er det stort sett en eller to jordfeilbrytere, mens det i dag er påbudt med. De fleste har automatsikringer , men ikke alle.


Installasjonen i en bolig skal dekke de ulike behovene som oppstår . En bolig med nytt sikringsskap med automatsikringer (flippsikringer) blir mer attraktivt på boligmarkedet. Men det viktigste er selvfølgelig at . En oppgradering av sikringsskapet, med bruk av automatsikringer og. Hos Elvvs finder du et stort udvalg, når det kommer til automatsikring. Vi fører automatsikringer fra AEG, MLINE, Hager, Siemens m. Nedenfor finner du tips til hvordan du kan øke elsikkerheten i din bolig.


Vi anbefaler at du bytter ut gamle skrusikringer med automatsikringer.

SCP-typen er selektiv mot andre automater, og brukes som hoved- eller gruppevern i boliger eller større tavler. En bolig vil typisk ha ett eller flere sikringsskap, med separate sikringer som skal beskytte den. Stort udvalg af kvalitets automatsikringer fra de bedste mærker. Vi er kjent med de forskjellige typene, og utfører installering i henhold til de gjeldende . Hurtig dag-til-dag levering.


SJEKK: Kjøper du bolig så er det en del punkter du bør snakke med megler om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg