mandag den 14. september 2015

Mønster baggy bukser børn

Her kan du se hvor nemt det er at lave sit eget mønster på et par baggy baby bukser. Baggy Bukser i PDF symønster. Gratis mønster til søde baggy babybukser med wienerlæg i str. DIY - Sådan syr du et par baggy baby bukser med god pasform.


Sidenhen har jeg syet et utal af disse bukser – til egne og venners børn.

Du finder billedvejledning samt mønster lige her. VivaTex: Posebukser, mønster str 50- cl og syvejledning. Her finder du mønstre til tøj du selv kan sy til din baby. Giv gerne modellen et tvist ved at tilføje et par få detaljer som ribkanter i kontrastfarve og små fine . Sy selv bløde baby bukser i baggy facon.


Digitalt mønster til direkte og straks-download. Vores mønstre der er lette at bruge, uden for mange streger og forvirrende. Mønstre til baby bukser (se her hvordan du gør et selv).

Hvis du vil have en mere baggy buks , er det bare at gøre benene lidt bredere. Blev inspireret af et par (eller reelt flere!) super skønne baggy bukser syet i. Find inspiration, tips og idéer. Buks – papirmønsterDKK 600.


Leder du efter gratis syopskrifter eller strikkeopskrifter? MiniKreas mønstre består af grundmodeller, så du nemt kan variere dem til dine helt. Seje bukser med lommer, smalle ben og baggy buksebag - Kan nemt styles med lækre.


Sød spencer til børn 4-år, super simpel og nem at variere. Søger dette mønster til baggy bukser. Jeg skal kun sy bukser til mine egne knægte, men synes det er SÅ skønt.


New Look er klassiske snitmønstre til syning af tøj til både voksne og børn ,. Skøn og enkel T-shirt med korte ærmer til drenge og piger. Flere digitale symønstre til baby og børn på vej. Jeg tror, jeg har PDF-symønstre . Mønsteret går til str 9 men jeg har . Hos Stofstedet i Rold føre vi alle onions mønstre på til voksne.

Super lette at lave, og rigtig fine på. Her er der mønster på bukser af forskelligt look, om det skal være til fest eller til afslappet hyggetøj. Du kan downloade et enkelt mønster i str.


Vi har syet fire par bukser - to til prinsen og to til prinsessen. Mønster : Kan hentes ved at klikke herunder: Bag For.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg