tirsdag den 15. september 2015

Vipp hus

The answer was the Vipp shelter. A nature retreat designed down to the very last detail. A place with nature omnipresent and the landscape purposely framed.


Et fristed i naturen der er designet ned til mindste detalje. Et ste hvor naturen er allestedsnærværende og landskabet indrammes.

Copenhagen-based retailer Vipp designed a prefabricated cabin, in which the landscape is purposely frame turning it into the predominant element of the . A few weeks back, I got invited to Copenhagen to visit the Vipp Shelter. Vi skal se på konceptet Vipp Shelter - det er dansk, det er nyt, det er lækkert og så er det til dig, der har lyst til noget unikt. Det er ikke et hus og hverken en campingvogn eller et mobile home. Vipp , der er kendt for sin år gamle pedalspan kastede sig sidste år ud på et helt nyt marke da man lancerede et hus. Vipp er kendt for en ikonisk span men nu har firmaet skabt noget helt.


Dette er et plug and play- hus , som ankommer til grunden med hele . Det nyeste produktet fra Vipp er overraskende nok et ferdighus i stål, og har fått.

This Pin was discovered by ✧TatianaDurán✧. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Beläget kring skog och vatten står lyxhuset som av det danska företaget Vipp döpt till Shelter. Vägarna är av plywood som klätts av ullfilt, sex . Vi så fordelene i en færdig løsning, der gør en investering i Vipp shelter en nem, hurtig og omkostningseffektiv proces.


Ud fra de samme værdier, der skabte den ikoniske Vipp pedalspan har virksomheden taget springet . Målet var ikke å lage et hus eller en bobil. VIPP er forankret i produksjon av industrielle produkter, sier Morten Bo Jensen, sjefsdesigner i VIPP. Danska Vipp är mest kända för sina sophinkar i stål men nu visar de något som breddar paletten en del - ett helt hus på kvadratmeter. Det danska företaget Vipp har gjort ett litet hus på 55kvm i stål och det är så snyggt! Både insidan och utsidan av huset är svart…Read moreVipp Shelter.


Du beställer alltså ett kvm stort hus som sedan levereras fullt utrustat och inrett med VIPP :s eget sortiment. Har du den perfekte tomta, ved . Et naturlig utfluktssted designet ned til hver minste detalj. Et sted der naturen er allestedsnærværende og landskapet skaper en . Danska designhuset lanserar The Vipp Shelter och går från sophinkar.

Vare sig du vill ha ett extra hus på tomten eller en supermodern stuga . Den danske familievirksomhed Vipp er bedst kendt for at producere. Hvis du står og mangler et hus til en grun og hvis du i øvrigt har 7 . Lyfa Parken, Måløv Byvej 229. Se billigste Vipp 4Sidebord ➔ Laveste pris kr.


De er nok mest kendte for deres ikoniske skraldespande, men danske Vipp har også gang i meget andet til hjemmet, og nu har de simpelthen . Det er første gang, at Vipp involverer sig i et boligprojekt. Fra kongelig postgård til et genoplivet hus med nye butikker og kontorer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg