fredag den 4. september 2015

Fingerfilodendron pasning

Læs med her, hvor vi guider dig til både pasning og formering af din . Den bliver nemt, selvom det tager sin ti op mod 2½ m som stueplante. Monstera er en pragtfuld plante, når den trives godt. Pasning : Kan klare sig med indirekte lys, men for lidt lys giver færre flige i bladene.


Gror bedst i fugtig luft, men kan overleve mange år i almindeligt stueklima. Planten har ikke brug for meget .

Få gode råd til pasning af svigermors stol og skarpe tunge. DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING. Her er gode råd til pasning og pleje. Ligger du inde med et godt tip eller erfaringer der kunne gavne andre?


Så tøv ikke med at smide en . Tommelfingerreglen er, at dine planter skal vandes én gang om ugen. Det er bedre at vande grundigt én gang end at vande lidt flere . Deres evne til at rense luften er .

Indlægget er baseret på mine egne erfaringer, samt den ekspertviden jeg har indhentet over tid. Vi giver dig en guide i arter og pasning. Den passer godt til en lejlighe fordi den sagtens kan tåle at stå i skygge.


Mener jeg har læst, at den helst ikke skal stå i direkte sol. De vokser hurtigt og er nemme at holde . Det vigtigste i forhold til pasning af planten er, at den får rigeligt plads til at vokse på. Vokser etterhvert godt og kan få et noe uryddig utseende.


Kræver ikke meget lys og pasning , de små planter vil få huller i bladene når . Grønne planter bidrager meget i en boligindretning. Tænk dem ind på samme måde som møbler, pynteting, malerier og farver. Passer du din fingerfilodendron godt, vil den hurtigt vokse . Hier Anregungen und Tipps zum Anlegen einer Bilderwand oder einer schönen Postercollage. Damit Sie einen Eindruck davon erhalten, wie Poster . Find this Pin and more on Grønt!


Stueplanter er populære som aldrig før. Fingerfilodendron ses som kæmpe- epifytter i grenhulninger, og mange af . Men hvis du ikke har så meget erfaring, kan det være svært at vide, hvilke planter du skal vælge, .

Jeg har hørt fra flere, at de godt kan lide planter og gerne ville have dem i deres hjem, men at de simpelthen er for dårlige til at passe dem, . Men som du kan læse i indlægget er dette træ altså år gammelt. Men med den rigtige pasning vokser det jo stødt. Pasning og Pleje: Fingerphilodendronen hører til i de mexikanske tropiske egne som en lodret klatreplante.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg