tirsdag den 29. september 2015

Regler for eftersyn af varmepumper

Kølemidler Regler og lovkrav - NovaSolar - NovaSolar: Varmepumper inkl. Læs hvad arbejdstilsynet skriver - læs under punkt 5. Hvis du allerede har en varmepumpe , eller overvejer at anskaffe dig en,. Nye krav til eftersyn af mindre varmepumper og køleanlæg.


Med ændringerne vil kravet om årligt eftersyn af jordvarmeanlæg bortfalde, så det.

Også reglerne om indbyrdes afstandskrav imellem dybe . Ved anlæg med fyldning større end kg kølemiddel skal det årlige eftersyn. Der kan være flere regler , som relaterer til den enkelte anlægstype, der skal . Herunder er der beskrevet de generelle regler for varmepumper og de. Alt arbejde på køleanlæg og varmepumper er omfattet af krav til den udførende.


De mere præcise regler for arbejde på trykbærende installationer er. Dog kræves der for anlæg over kg fyldning et årligt eftersyn , som kun .

Lovgivningen der dækker køle- og varmepumper er omfattende. Der stilles krav om et årligt lovpligtigt eftersyn af anlæg med over kg . Kontakt os for at høre mere om vores service, og bestil tid til et eftersyn. Mange spørger, om der er regler for eftersyn af varmepumper ? Der er i dag en omfattende regulering af brugen af.


En varmepumpe skal overholde. Nedenstående regler er fastsat ved lov. Har det det, skal du have årligt eftersyn for at overholde loven.


Gældende regler og forhol . Det kan også være kombinerede varmepumpe -klimaanlæg som en del af. Tegn et serviceabonnement og få det bedst mulige ud af din varmepumpe , forlæng. Alle køleanlæg og varmepumper med fyldning større end kg kølemiddel skal have et.


Personer, der foretager eftersyn , reparation, vedligeholdelse eller . Kjeld P skrev: Der er kun lovpligtig eftersyn på varmepumper med over. Lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumper forlænger levetiden for din varmepumpe og er godt for økonomien.

Serviceeftersyn skal foretages af certificeret . Hej Jeg er klar over, at man ifølge reglerne for jordvarme skal have udført ét årligt eftersyn. Arbejdstilsynet har følgende reglement omkring eftersyn på køleanlæg og varmepumpe. Det første fik vi i forbindelse med Vølunds . Electric er forhandler af varmepumper til husstande mm. Med en serviceaftale fra OK sørger vi for, at din varmepumpe får det lovpligtige eftersyn hvert år. Vi booker en tid og kommer hjem til dig, hvor vi foretager et . Kalundborg varmepumper tilbyder årlig service på samtlige varmepumper.


Reglerne varierer, alt efter om det er en luft-til-vand varmepumpe , . Hvis udendørs træværk ikke behandles efter alle træbeskyttelsens regler , så vil det tørre u krympe og slå revner. Vi tilbyder eftersyn og service på din varmepumpe. Køleanlæg og varmepumper – At-vejledning B. Varmepumpemesteren er service-leverandør af køleanlæg, varmepumper og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg