onsdag den 16. september 2015

Ruko mellemdørslås 2214

Konstruktion Vendbar lås med falle og . Du finder både kasselåse, låsekasser, kodelåse, motorlåse og meget mere. Vi har dag til dag-levering og hjælper gerne ved tvivl. Ruko vendbar lås med falle og rigelfunktion.


Lagerstatus: Varen leveres indenfor 3-hverdage . Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. d for at bestille varer. Rex Amca-låse (hedder også 333) samt RUKO -mellemdørslåse. Toiletbesætning Slebet rustfri stål til Boda . RUKO postkasselås universal rustfrit look RUKO cylinder Rfl Stk RUKO sampak Serie.


RUKO LÅS UNIVERSAL SORT Ruko mellemdørslås rex RX333H ACC . Klassisk Ruko -kasselås udført i messing, for montering på inddadgående. Mellemdørslås med adaptor til montering af toiletmarkering med vrider til den ene. Antal nøglevarianter: ( TrioVing nøgle nr. 5). Mekaniske låse Modullåse Modullås Ruko Assa 5Dornmål mm.


Der er hjælp at hente, hvis den gamle nøgle til badeværelset eller soveværelset er forsvundet. Er din mellemdørslås gået i stykker så køb en ny hos os, vi har låsene til gamle døre og vi hjælper gerne med at finde den rigtige til din dør. Køb Ruko vinduesgreb krom - Venstre online hos BAUHAUS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg