onsdag den 9. september 2015

Løvefod spiselig

Botanisk navn: Alchemilla mollis. Den fungerer perfekt både som bunddække og kantplante, og så er den blevet brugt som . Løvefod er nem at dyrke og kan sås hele året. Men den spiller en vigtig birolle i bedene, hvor den . Salater, supper og stuvning.


Det er glimrende bunddækkeplanter, som trives i næsten al slags jord.

Lodden løvefod , Alchemilla mollis er en vidunderligt nem og taknemmelig staude. Passer som kantplante,, i forgrunden af staudebedet og mellem krydderurter. Mørkegrønne blade med en fin sølvfarvet kant.


Noter: Inderbark fra alle Acer-arter spiselig ? Den er spiselig dog ikke i store mængder p. De C- vitaminholdige blade kan bruges. Alchemílla vulgáris - Rosenfamilien (Rósaceae). Du kan selv samle frø og lave dine egne violfrøstjerne planter.


Det latinske navn vesca betyder på latin spiselig og blev oprindeligt givet til denne art for at.

Roden er spiselig og velsmagende. Danmarks største udvalg af bunddække. Bestil online og få leveret ved døren. Kan få knogler til at vokse sammen.


De dugperler du samler i bladene om morgenen har magisk kraft. Du behøver ikke have en stor have for at dyrke grøntsager eller blomster. Begge dele bruges også i buketter i en snæver vending. Speciel spiselig Morgenfrue med abrikos og mahognyfarvede kronblade. På allerførste planteopslag finder jeg lodden løvefod.


Den kan finde på at så sig selv og kan derfor komme til at . Verbena bonariensis er en opret staude, som kan blive over halvanden meter høj. Tropaeolum majus, Tallerkensmækker, har en urteagtig form, og det passer da også sammen me at det meste af planten er spiselig. Den spæde plante er spiselig. Jeg tør ikke tage ansva- ret for, at det er en spiselig svamp vi har plukket.


Stueplante, Pilea, Flere str. LÅDDEN LØVEFOD ALCHEMILLA MOLL. MYRTEGEDEBLAD LONICERA MAIGRÜN. Et stort træ i haven med røde bær, pyntet med røde æbler på ståltråd og fedtkugler med rød snor.


Bladene ligner hjerter med takker.

Indrømmet, der er en snert jul over det her, . Spiselig rørhat eller Karl johan rørhat er en svamp med brun hat med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg