onsdag den 30. september 2015

Nano lakforsegling

Få den bedste lakforsegling med Nano fra Sonax. Absolut det bedste resultat. Produkterne i Hagmans nano -serie er alle lette at arbejde med. De har ekstremt gode vand- og smudsafvisende egenskaber, hvilket i sidste ende betyder ekstra.


Nu er jeg ikke fan af nano på bil lak – hverken i forsegler eller voks. Lakforsegling eller bilvoks?

TC Nano PRO” lakforsegling ) Til biler hvis ejere virkelig værdsætter det perfekte udseende og den topprofessionelle behandling. Hej Jeg har for et par uger siden givet min model S en ALASKA HD NITRO nano lakforsegling. Har fået mig en lækker altea og overvejer her til foråret at gi den en lakbeskyttelse, men hjælper det. Efter Sonax Nano Protect lakforsegling.


En Nanobehandling beskytter. Se produkter og prisliste i menupunkt øverst eller klik her. Nano lakforsegling Swift Club Denmarks formål er at skabe et. Autoplejen - meget mere end .

NANO behandling af forrude 5Kr. NANO lakforsegling af lakken 5Kr. Yderligere giver det et dybt. Dette er en forespørgsel og gælder ikke som en booking før aftalen er bekræftet af Bent Pedersen . Giv den derfor en totalbeskyttende nano - lakforsegling med denne deal - inden det.


Så forkæl din bil med en totalbeskyttende lakforsegling - det er det eneste . Er du ved at afsondre terrænet for priser på lakforsegling af bil, er du. Grundig vask med voks shampoo, insektfjerning, samt varmtvandsrensning af hjulkasser, bilen aftørres til slut i hånden. Xtreme er en professionel, keramisk, modstandsdygtig nano -coating udviklet til bilens lak. Håndpolering af bilen (udvendigt). Hvis det er en nano type, så kan du sagtens gøre det før pava.


Med Smartwax Sealant bliver lakken beskyttet. Med LAK PRO LongLife har TCnano udviklet en lakforsegling , der har lotussen som forbillede. Vel at mærke ikke det verdensberømte . Nano kommer fra det græske ord nanos, der betyder dværg, og nano har derfor.


Din bil vil stå som ny både ud– og indvendig. En gang imellem skal der noget helt særligt til.

Bilplejeprodukter Kun til erhvervsmæssig brug. Med den helt rigtig blanding af grund og top coatings fra nogen af de bedste fabrikanter. Har lige købt anden bil, og fik i den forbindelse en lakforsegling med i. Ny beskyttelse af udvendige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg