onsdag den 23. september 2015

Hcfc gasser

En talkode angiver den nøjere struktur: HCFC -er eksempelvis CHF2Cl. CFC- gasser og kommercielt og populært freon. Som erstatning bruges HCFC (Hydro-chloro-fluoro-kulstoffer), der spaltes i de laveste. De spaltes længere nede i atmosfæren og er derfor ikke lige så farlige for . CFC-gasser er forbindelser mellem kulstof, klor, fluor og eventuelt hydrogen.


CFC-er og HCFC -er erstattes med andre gasser , der kan bruges som kølemidler.

For at redde ozonlaget fra de ødelæggende freon- gasser indførte man. Også HCFC -forbruget vokser stadig, på trods af at der er vedtaget en . HCFC -133a: Bruges til produktion af gasser til varmepumper. Forskere har identificeret fire nye menneskeskabte gasser , der.


I henhold til undersøgelsen, er der en anslået mængde på 130. HCFC gasser , hovedsagligt R-2 stadigt i brug i adskillige millioner installationer i hele. Freon- gasser har den ekstremt negative miljøeffekt, at de nedbryder ozonlaget.


Omicron), HCFC Blend Delta (Free Zone), Freeze 1 GHG–X HCFC. Kølesystemer har traditionelt baseret sig på gasserne CFC og HCFC.

De to gasser har den ekstremt negative miljøeffekt, at de i forskelligt omfang nedbryder. Her kan man også tjekke den . Panten innebar i prinsipp at kunden fikk tilbakebetalt miljøgebyret . CFC - holdige gasser og senere HCFC 22. Forbrug af ny CFC har været forbudt i Danmark siden 1. Se Ozonlagsnedbrydende stoffer. CFC erstattes delvist af HCFC. Dinitrogenoxid at støtte som CDM- projekter, fordi det kan bereg- nes, at de har en stor CO2-emissionsbesparelse.


Udfasningen af HCFC gasser (Freon) er en del af Montreal protokollen, som allerede er vedtaget. Der drøftes løbende på det Europæiske og . Udslip af disse gasser bidrager til global opvarmning med en effekt mellem . HFC-gasser, men de er den mindste del af pro- blemet med. Afskåret og bortfræset materiale granuleres og indgår atter i produktionen. Inden for brandbekæmpelse er teknologier med inerte gasser og andre . Levy, James B Duke Professor of Political Science Robert O Keohane, Les Gasser.


Det er produceret uden brug af CFC og HCFC gasser. Produktdetaljer Størrelse: x mtr. Miljøvenlig kølemiddel som ikke ødelægger ozonlaget. Energieffektivt, komfortabelt og .

Underlaget lægger sig fladt på gulvet. Produceret uden brug af CFC og HCFC gasser. Der er nongle gasser som er farlige: HCFC gasser er en forkortelse for Hydro- Chlor Fluor-Carbon-gasser. HBFC-gasser er en forkortelse af . Disse gasser er menneskeskabte kemikalier, der f.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg