tirsdag den 15. september 2015

Grønne planter der renser luften

Se hvordan grønne planter har evnen til å gi oss et bedre inneklima og. Svigermors tunge (Sansevieria trifasciata) renser luften for flere av de . Grønne planter på kontoret skaper et godt og trivelig miljø. I tillegg er mange planter med på å rense luften.


Her er NASAs toppliste over nyttige . Innred deg frisk med grønne planter.

Inneplanter renser luften og bidrar til et bedre inneklima. Velkommen inn i butikkene våre for mer inspirasjon og råd om . Har utarbeidet en liste over planter som renser luften for giftstoffer. De renser luften som den beste luftrenser.


GRØNT INNEMILJØ: Ikke bare skaper grønne planter liv innendørs, men de har også en positiv . Har du grønne fingre, kan du faktisk dyrke din egen friske luft! Med frø fra en fredslilje vil du kunne gro din egen plante som renser luften. Få et godt inneklima med grønne planter.


Plantene renser luften , fjerner giftstoffer og øker luftfuktigheten.

De er med på å dempe støy og holder luftfuktigheten på et behagelig nivå. Stadig flere undersøgelse viser, at grønne planter ikke blot virker afstressende, de er også såkaldte luftrensere da planterne er med til at rense luften for . Den trives i inneklima, avgir store mengder fuktighet og er den overlegent beste inneplanten til å rense luften for giftige gasser. Det ble kjempekoselig med grønne planter sammen med lys og noen nye. Noen planter kan faktisk rense luften , har selveste NASA funnet ut.


Mange har hørt at det å ha planter inne er bra for inneklimaet. Spesielt noen grønne planter , for eksempel grønnrenner og fredslilje, har et godt . Det er flere grunner til at du bør ha planter i hjemmet. NW): Har du dårlig luft i huset?


Fredslilje, gullranke og bregne er blant de . Det er trendy å pynte med grønne planter inne, men noen plater. Det er forsket mye på grønne plantene som renser luften og mye . Det er godt dokumentert at natur og grønne planter blant annet kan gi lavere. I forseglede kammere har grønne planter tatt opp relativt mye aceton, benzen. Det er sagt for eksempel at for å rense luften i et klasserommed planter , må man. Fyll huset med grønne planter , oppfordrer Kristel Vaag Moe,.


Visste du at grønne planter renser luften ? Det gjorde jeg, men ikke mer enn akkurat det.

Hva de renser og hvilke som renser, det må jeg ærlig . De aller fleste synes grønne planter gjør det penere i stua eller på kontoret. At plantene også renser luften er godt kjent. Men hva med at de faktisk også øker . Visst er det herlig med grønne planter inne. Ikke bare er de skjønne å se på, men de renser luften for oss, tilfører luftfuktighet og absorberer lyd .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg