mandag den 14. december 2015

Guldranke pasning

Guldranke - Scindapsus aureus - Epipremnum aureum. For neden af siden har jeg lavet en lille video om pasning , men også . Lad den hænge ud over hylden eller giv den plads til at kravle. En levende plante med smukke blade.


I naturen vokser guldranke som lian op ad træstammer og grene, og bladene kan blive fem til seks gange større end dem, som guldranke -potteplanter får. Denne hvidgulbrogede variant af guldranke , Epipremnum pinnatum, findes også i ren grøn og med gule aftegninger.

Smuk stueplante med mørkegule, næsten. Få gode råd til pasning af svigermors stol og skarpe tunge. Tåler skygge, men foretrækker lys uden direkte middagssol.


Læs med her og få en online guide til pasning af Pilea Peperomioides. Før havde begge planter samme navn, Scindapsus, nu er det kun Måneskin, som stadig bærer . De er meget taknemmelige og kræver et minimum af pasning. Vi svarer gerne på spørgsmål eller andet vi kan være . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Flotte kunstige planter kræver ingen pasning og ligner ægte planter til forveksling.

Alle planter vandes helt undtagens guldranke. Der sættes kun blade og ranker ned i spanden. Ved fredsliljen klippes blomsterne af. Efter de dage vanding, og. Pasningsvejledningen indeholder generel information om pasning af en. klip omkring pasning af dem og . Skab liv og glæde med flotte grønne planter fra IKEA.


I vores varehuse har vi masser af blomster, potter og planter på lager. Jeg har lavet en overlevelses guide, til hvordan du undgår disse gule og sorte blade, og i sidste ende redder dine planter. Har du mange planteliv på samvittigheden, så har du måske bare valgt de forkerte? PASNING : Planten har ikke det store behov for vand og som hos alle planter gælder.


GULDRANKE (epipremnum aureum) og andre nært beslægtet med denne klatrende skønhe som tåler skygge, og kan blive imponerende . Fingerphilodendron (Monstera). Tilføj til liste Tilføjet til liste. Kunstige Potteplanter er velegnet til: Pollenallergikkere. Forhold der ikke tåler jordbakterier.


Kontorbeplantning - til virksomheder og institutioner - ikke private! En guldranke er en nem plante at holde derhjemme. Den kan leve af høj luftfugtighe men også nemt klare sig i tørre rum.

Herre gør mig til et redskab for din fred. Følg den vejledning, der følger .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg