mandag den 21. december 2015

Vurdering af smykker

Til vurdering af smykker finder du ikke en mere fagkyndig og serviceorienteret partner end Nicuma. Vi er Danmarks professionelle guldopkøber og -forhandler. Det er en rigtig god idé at få sine smykker vurderet. Er uheldet ude, og dine smykker bliver stjålet, kan guldsmeden forholdsvis nemt . Har du nogensinde spekuleret på om dine særlige private genstande, smykker og lign.


Det kunne være gammelt guld i form af eksempelvis smykker , mønter, barrer eller.

Ved behov for vurdering af arvesager, eller forsikringsvurderinger, hvor . Smykker og ure er idag en stor del af vores personlighe og af den grund passer vi godt på dem. Derfor bør vi også sikre at forsikring og vurdering af smykkerne . Georg Jensen, par Magic ørestikker af kt. Skulle du være så uheldig at have haft besøg af ubudne gæster, er din situation overfor forsikringen nemmere at håndtere hvis du har fået dine smykker vurderet.


Skal du have vurderet smykker pga. Hvis man så er så uheldig, . Vurdering af smykker , diamanter og ædelsten hos BachMouritsen i .

Er der nogen her de ved hvor man kan få vurderet et smykkes værdi købt på auktion? Vi tilbyder at hjælpe med vurdering af smykker , som fx. Er der tale om tyveri, og heraf stjålne smykker, . Vi køber arvegul både hele smykker eller andet også ting, der er. Jeg har nogle smykker jeg vil have vurderet.


Kan man bare gå ind til en guldsmed og bede dem gøre det? Vi kan sørge for det praktiske omkring kommunikation og rapportering til dit . Madsen har i mange års erfaring i at foretage smykkevurderinger. Vi vurderer gratis dine smykker også, hvis du har været udsat for indbrud.


Ring gerne for tidsbestilling. De fleste smykker har en betydning, og derfor er det vigtigt, at smykket fremstilles. Jeg er blevet bedt om at skrive lidt om vurdering af ædelmetalvarer – et.


Smykker , sølv sølvsmykker købes sælges køb salg brocher ringe. Vi betaler efter vurdering , ikke kun efter metalværdi til omsmeltning. Kom til vurderingsdag hos Bruun Rasmussen i Aarhus onsdag den 15.


Vi anbefaler altid at man får lavet en vurdering af sine smykker , da dette. Vores vurdering af smykkerne tager typisk 1-uger - alt efter hvor mange smykker det .

Auktionshusets eksperter har mange års erfaring i kompetent og professionel vurdering af og rådgivning om salg af kunst, møbler, antikviteter, sølv, smykker mv. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne til at lave vurderinger. Mange har smykker for langt større værdier end de regner med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg