fredag den 18. december 2015

Startlån kommune

Kurs i saksbehandling av startlån. Hvem kan få startlån og tilskudd? Søknaden din blir sent til din kommune.


Formålet med startlån er å bidra til at de som har langvarige problemer med å finansiere egen bolig skal kunne kjøpe seg en nøktern og egnet bolig. Du kan få startlån dersom du har hatt langvarige problemer med å få lån eller tilstrekkelig lånebeløp i en privat bank.

Men det er Lindorff som vil ha oppfølgingen med deg som kunde når det gjelder . Har du etableringsproblemer, kan startlån bidra til å få kjøpt nøktern, god helårsbolig. Husbanken om ny lånekvote for . Skal du kjøpe bolig, men får ikke nok lån i banken til å finansiere kjøpet, kan du søke kommunen om startlån. Har du langvarige boligfinansieringsproblemer, kan startlån bidra til at du kan skaffe deg en nøktern og rimelig bolig.


Kommunalt startlån skal bidra til at personar som har problem med å etablere seg på. Startlånet kan gis som topp- eller .

Dersom boligen fraflyttes eller selges, skal startlånet innfris. Banken kan videresende søknaden til kommunen eller . Kommunen gir ikke startlån til kjøp av bolig med utleiedel. Då kan startlån vere ei aktuell låneordning for deg. I vurderingen legger kommunen vekt på om søkeren forventes å ha langvarige problemer med å . Hvis du er misfornøyd med vedtaket, kan du klage til kommunen.


Kan jeg få startlån og tilskudd? I hovedsak benyttes startlån til kjøp av bolig. Hvis det er mulig å få grunnfinansiering i privat bank, kan kommunen toppfinansiere. I tilfeller der det ikke er mulig å . For å kunne bli vurdert for startlån i Moss kommune forutsettes det at man er bosatt i kommunen på søknadstidspunktet med en botid på . Boligen det søkes startlån for skal være egnet for husstanden, og rimelig og nøktern i forhold til prisnivået i kommunen.


Her finn du info om startlån , kontaktpersonar og lenker. Det er en forutsetning at boligen ikke er . Vi legger vekt på at: Du har . Du har høy nok inntekt til at du kan betjene et startlån i tillegg til andre .

Du må sende skriftlig søknad med dokumentasjon til kommunen for å få startlån. NAV Løten administrerer ordningen med startlån i Løten kommune , og behandler søknadene. Har du spørsmål i tilknytning til en slik søkna .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg