tirsdag den 15. december 2015

Søknad om startlån

Før du søker startlån bør du beregne budsjett og lese om forhold som gjelder lån til bolig. Du må ha en elektronisk ID for å søke elektronisk. Fra i dag kan innbyggere søke startlån og tilskudd til boligkjøp digitalt.


Nå er det slutt på at man må møte opp på boligkontoret i kommunen for . Jeg visste ikke at dette gikk an, forteller Marita, som da sendte inn startlån - søknad til kommunen.

Den ble innvilget, og da var også lokalbanken . Her skal du gi opplysninger om hvor din hovedinntekt kommer fra og om denne er fast eller midlertidig). Personer som ikke får lån i ordinær bank kan søke. Du må sende skriftlig søknad med dokumentasjon til Boligkontoret for å få startlån. Slik søker du om startlån til kjøp av bolig. Ja, i tillegg til å søke om startlån kan du også søke om tilskudd til:.


Når du sender inn søknad , må du legge ved uttalelse fra ergoterapeut.

Det er ikke krav om egenkapital for å få startlån, men du må kunne betjene. Du kan søke kommunen om startlån. Hå kommune kan etter søknad yte lån til toppfinansiering av bolig til husbyggere som enten har sitt faste bosted eller arbeidssted i Hå og som fører. Startlån er lån til etablering av din første bolig.


Dersom du ikke får lån i banken kan du søke om å låne hele . Kommunen kan gi startlån til personer som ikke får lån eller tilstrekkelig lånebeløp i bank. På bakgrunn av de opplysningene du har . Skal du kjøpe bolig, men får ikke nok lån i banken til å finansiere kjøpet, kan du søke kommunen om startlån. Har du langvarige boligfinansieringsproblemer, kan startlån bidra til at du kan skaffe deg en nøktern og rimelig bolig. Det er krav om minst års botid i kommunen for søknad om startlån uten grunnfinansiering i . Husbanken: informasjon og søknadsskjema. For å søke startlån i Askim kommune må du være folkeregistrert bosatt i . Jump to Før søknaden behandles - For at en søknad kan behandles, må følgende dokumentasjonsendes med søknaden : Bekreftelse på faste inntekter ved kopi . Retningslinjer for behandling av søknad om startlån i Re kommune.


Vedtatt av kommunestyret i Re 06.

Det er kommunen som tar imot og behandler søknader om startlån. Alle inntekter og utgifter må dokumenteres. Det kan søkes om lån til en konkret bolig eller om . Det må sendes skriftlig søknad med dokumentasjon til NAV Namsos for å få startlån.


Du vil få skriftlig svar innen uker. Kommunen gir ikke startlån til kjøp av bolig med utleiedel. Vi vurderer søknaden ut fra husstandens samlede økonomi. Søknader behandles fortløpende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg