torsdag den 31. december 2015

Lage ting selv interiør

Gjør-det- selv -ideer fra BoligPluss-utfordringen. Katrin Dale-Åkerlund har brukt en gammel hylle til å lage et kjempefint dukkehus! Vakkert og unikt spisebord du kan lage selv. Dette kan du lage av strips. Her i rom123-redaksjonen elsker vi gjør det selv -prosjekter og inspirerende ideer.


Vicky spennende gjør det selv -prosjekter på.

De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden eller aldri. Gjør det selv - lag din egen sengegavl, vegghylle, reol eller skohylle. Vi gir deg interiør -idéer til ditt neste DIY-prosjekt!


Og den kan brukes til andre ting enn sko. Med to fine lærsnorer og et brett, kan du enkelt lage en hylle som får plass til alle dine favoritting. Om du ikke har fått med deg at det nå er IN å lage ting selv igjen.


For det kan virke som om hele Norge er bitt av Skappel-genser-strikke-dilla og . Selvsveiset interiør : – Jeg liker å lage plassbygde ting – de lages bare.

Lag mønstre med 3D-stempler. Det er spennende å lage sine egne mønstre og designtyper, mener Anna. Huset i Seljord er fylt av egenprodusert interiør i alle slags materialer. Alice Bratås (29) liker å lage ting selv , fremfor å kjøpe nytt.


Det koster bare noen hundrelapper dersom du lager de selv. Interiør Pynt veggene med lekre lamper, gamle minner eller kunstmalerier. Først da vil du se hvordan du kan lage ting på nye måter, og kommer på nye idéer. Du kan lage det selv for under femtilappen!


Du skaper også din egen personlige stil ved å lage ting selv. GJØR DETTE SELV : Delikat, stilfullt og billig på én gang? Her er seks ting du kan lage alene eller sammen med ungene:. Husets barn elsker å lage ting i papir.


Disse gjør-det- selv -prosjektene fikser du på noen ledige helgetimer. HELGESYSSEL: Det er IN å lage ting selv. Her er DIY-bloggernes beste tips til hvordan du enkelt kan lage ditt eget interiør av hobbyplater.


Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet. Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg