mandag den 28. december 2015

Laseret fyrretræ

Udendørsbur fremstillet i laseret fyrretræ , med stabilt sort metalgitter. Etager I laseret fyrretræ Stabilt metalgitter, pulverlakeret Tag med sandstrøet tagpap . Lysegrå korpus, mørkegrå top. Tre aflåselige låger bag hvilke enkelt lang hylde. Det robuste hus er fremstillet af laseret fyrretræ.


Det spidse tag har en bitumenoverflade og er derfor vejrbestandigt.

Hundehusets bund er lidt forhøjet, hvilket . Fremstillet af laseret fyrretræ. De ekstra høje ben er plastbelagte, for at beskytte mod konstant fugt. Beskrivelse: Bænk af massivt laseret fyrretræ med plads til personer.


Vedligeholdelse: Aftørres med en fugtig klud. Foderbræt lavet af laseret fyrretræ med tagudhæng og speciel tagbelægning. Rigtig flot hængesofa til personer. Foderhuset er lavet af laseret fyrretræ og har stort tagudhæng.


Trixie Trærampe til kaninbur.

Trærampen er lavet af laseret fyrretræ , med speciel overflade som støtter naturlig nedslidning af kløer. Lækkert Natura fuglebræt i laseret fyrretræ. Sammenlign priser og læs anmeldelser af tagpap tag Dyreartikler. Klik her og find den bedste pris nu! Vi har et kæmpe udvalg til billige priser, af alt det som dit kæle- eller hobbydyr har brug for.


I vores fysiske butik i Skanderborg finder du . LÆS MERE, ånderne vender tilbage sæson. Mål: 32x23x20cm lavet af laseret fyrretræ med stort tagudhæng med speciel tagbelægning med stor landeplads til opgæng leveres samlet. Lavet af laseret fyrretræ Året rundt bo i haven Labyrintindgang til beskyttelse mod ud.


Til ophæng og med stort tagudhæng. Med speciel tagbelægning og med stor landeplads. Det helt rigtige kaninbur for eller kaniner, model Vimmerby i laseret fyrretræ hvor kaninerne kan færdes i løbegården under sit hus og løbe op ad trappen til . Amelia taburet er fremstillet i FSC-mærket laseret fyrretræ.


Robust og solid Agility-Trappe i den bedste kvalitet. En rigtig god Agility Dogwalk lavet i solidt fyrretræ , som er laseret og vejrfast. Det har etager, lavet af laseret fyrretræ (lasering i henhold til DIN-ENstandarder).


Så find pladsen og kom igang med din egen ægproduktion, lavet af laseret fyrretræ. Taget på redekassen kan åbnes og kan påføres en hængelås Bemærk: .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg