mandag den 11. januar 2016

Lägga klinker på plastmatta i hall

Du kan mycket väl lägga klinker på ett brädgolv och till och med direkt på en plastmatta som du kanske har tröttnat på. Men med sådana underlag krävs förstås . Vi tänkte lägga klinkers i vår hall. Vi har just nu plastmatta så antar att vi behöver ta bort den och lim.


Sätta klinkers i hall på spånskiva.

Totalrenoverar min mammas lägenhet och hon vill ha klinker i hallen. Hej Kenneth Rent tekniskt så är det möjligt att lägga plattor på plastmatta. Att lägga klinker på betong brukar gå bra, förutsatt att ytan är jämn och slät.


Försök hålla samma avstånd mellan plattfogar och expansionsfogar. Fråga: Har läst mycket om vad man kan göra åt ful plastmatta i badrum. Både om att lägga klinker på, och om att måla på plastmattan. Klinkers på plastmatta - postad i Gör det själv: Hej,Har följande problem,.


Bestämde mig då för att lägga nytt golv och funderar på klinkers.

Hade sådana mattor i köket, hallen och sovrummet, inga problem att riva ut de. OK att montera keramiska plattor på. Här lär man sig hur man lägger klinker i torra utrymmen. Vi visar steg för steg hur man går till väga för att få.


Vi har väl tänkt att det ska vara lika golv i kök och hall så. VI ska lägga in plastmatta när vi ska byta matta i köket - fast alla återförsäljare vill att . Idag har golvet lagts i kök och hall. Vi kör på samma klinker i båda rummen, det är ett tåligt golv som klarar av. Skulle rekommenderat plastmatta som är mjuk och allt blir tystare tex fotsteg o lek mm. Hur som helst låter det inte klokt att lägga på plastmatta.


Jag ska lägga klinkers i hallen å köket, å då ligger det en standard plastmatta som . Fuktsäkert med starka klinker. Det finns flera bra skäl att lägga klinker på ett källargolv. Fogarna ventilerar bort uppstigande markfukt. Plattorna är lätta att hålla.


Tekniken och arbetsprinciperna är desamma som om du tänkt lägga klinker på ett gjutet underlag i köket, vardagsrummet eller hallen. Kan man verkligen lägga klinkers ovanpå en vanlig plastmatta i en hall eller i ett kök som en god vän till mig påstår ?

Så här gör du då du ska lägga klinkergolv. För golv i villans hall och kök bör man välja i lägst grupp III.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg