fredag den 15. januar 2016

Trends 2016 danmark

LÆS MERE : Er Danmark klar til fremtidens arbejdsmarked? I en ti hvor nye trends næsten er lig med teknologiudvikling, topper en række . Hermed en liste over nogle af de overskrifter som jeg, – tidsånds-symbol-analytikeren finder . TRENDS - Foodculture har kigget i krystalkuglen for at finde ud af, hvad vi. Familie, moderskab, psykisk sygdom, samfundskritik og fortolkning af historiske skikkelser er de vigtigste temaer i årets danske litteratur.

Læs fem ting, der kommer i fokus i den danske detailhandel i år ifølge Henrik Meng fra . Fermentering kom for alvor på banen i Danmark sidste år og har udsigt til at blive hotteste hotte i år. Alle tal er korrigeret for normale sæsonudsving og prisudvikling. I faktiske tal steg industriproduktionen pct.


Trend : Menneskets bedste ven er blevet mere populær i Aarhus. Der er, i hele Piemontes historie, aldrig blevet serveret så meget Vitello Tonnato, som der er blevet i Danmark i løbet af de sidste år. Uhyggelig trend er nået til Danmark : Peter blev skræmt af klovn med økse.


Mystisk klovne- trend spreder sig til Storbritannien.

Kunderne er på udkig efter flere naturlige aromaer, der ikke kun er drevet af smag, men også af funktionelle egenskaber. Klumme: Danske virksomheder bør omfavne den digitale revolution. Danmark bliver ramt af ransomware-angreb over 8gange om. Helt aktuelt peger Trend Micro på, at procent af alle ransomware-angreb starter ved . Briterne er i stor stil blevet opmærksomme på den danske hygge. Mød ølhistoriker og -kender Bjarke Bundgaar og Danske Ølentusiaster torsdag 14.


De stærkeste brands kombinerer flere trends , påpeger bureau. Trenden har gjort Danmark til et gastronomisk kraftcentrum, fordi ny nordisk mad er. En lang række helt friske tal for trends og tendenser i den danske idrætssektor og på det brede folkeoplysende område kommer til . Gå i gang med at lave sund mad.


Vi var me og giver dig her de tre vigtigste trends , som danske brands skal være opmærksomme på. Kathrine Kjeldgaard Sørensen Social . USA til Danmark og resten af Europa. Men også i Danmark forventes stigende efterspørgsel på nye og.


Vær på forkant: trends der vil præge næste års mode. Uniqlo kommer endelig til Danmark.

Farvel til ukritisk tilbudsræs og velkommen til hjemmegastronomen. Nørgård Mikkelsens food planner, Hanne Harbo, har samlet trends om danskernes nye. Her er forårets største trends ! Ulovlig trend er kommet til Danmark : Unge forsøger at overnatte i IKEA.


Læs med om sæsonens trends - bordlamper i fokus!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg