mandag den 25. januar 2016

Babybukser strikkeopskrift

Denne kollektion er fyldt med de sødeste små babyer i de fineste små bukser, bluser, jakker, tæpper, kyser og sokker i størrelserne er fra præmatur til år. Samuel Bukser by DROPS Design er et par fine babybukser , som er strikket i Drops Merino Extra Fine. Strik bukserne i mange farver. Bukserne er designet i flotte og moderne designs.


Garn: Højlandsuld fra Garnudsalg.

Du får også opskriften på matchende bløde babybukser - begge dele er strikket. Vi har et stort udvalg af udførligt beskrevne strikkeopskrifter på både ting og tøj. Gratis strikkeopskrifter i alle sværhedsgrader. Helt klassiske babybukser med fødder eller uden, så det bliver gamacher. Størrelser: (3) mdr (1) 1½ (2) år.


Søde Baby bukser med seler i Järbo Design. Til strikkekitet medfølger strikkeopskrift og Garn. Forts med rib r, vr, til arb måler cm.

Hjemmestrik, genbrugsfund og endnu en opskrift til salg. Nemme, strikkede babybukser. Skal den lille trold gøres fuldstændig uimodståelig, så går du ikke galt i byen med disse skønne bukser!


Disse strikkede baby bukser kan du finde opskrift på her på siden. De sidder perfekt på baby og strammer ikke over maven. Hent den gratis opskrift lige her.


Babybukserne er strikket i luksusgarnet . Her kommer bare de skønneste bløde babybukser i fint bygkornsmønster, som Susanne Gustafsson har designet og lavet strikkeopskrift til. Leder du efter gratis syopskrifter eller strikkeopskrifter ? Discover ideas about Bomuld. Nem strikkeopskrift : Så søde med fine striber og ribkant. This Pin was discovered by Karen Mansfeld-Giese.


Opskriften udleveres gratis, men kun ved køb af det foreskrevne strikkegarn til modellen. Du kan også handle med over 800. Det flotte strikkede babysæt er perfekt som gave til det nybagte forældrepar.


Så babybukserne fra babystrik på pinde blev hurtigt færdige.

Filed Under: garn, strik , til baby . Baby Bukser – De sødeste Rompere fra til måneder. Slå 63( 70)masker op på pind og strik pinde rib (ret, vrang). Køb og strik en Baby bukser blandt vores mange opskrifter og billige garner.


Spar altid penge på vores garn og tilbehør. Dag til dag levering og mulighed for fri .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg