fredag den 22. januar 2016

Ip klasser udendørs

Oven for ses et eksempel på zoneinddeling udendørs. For komplet information, se stærkstrømsbekendtgørelsen kapitel 701. IP - klasser , også kaldet kapslingsklasser, er en standard for hvor.


IP– bruges til materiel, som skal bruges udendørs hvor der er risiko for nogen udsættelse . Formålet med IP koder er, at angive lampens tæthedsgrad. Hvis lampen skal være i et fugtigt område skal andet ciffer i IP koden være 1.

Kapslingsklasser_for_udvendige_lamper___ip_koder. Bogstaverne IP efterfølges af to tal. IPbetyder, at materiellet er normaltæt.


Indendørs el-materiel i almindelige rum skal være kapslingsklasse IP20. IP (Ingress Protection) klassificeringen fortæller os om armaturets evne til at tåle vand og fremmedlegemer. Det første ciffer betegner modstandsdygtighed mod . DRiBOX er en smart samledåse til dine udendørs el-stik.


Som udgangspunk kommer de fleste dåser med en IP klasse på IP5 men det er bestemt også . Råd og regler om udendørs lamper og belysning.

IP -mærkning er et klassificeringssystem, der angiver et produkts tæthed i forhold til støv og vand. IP- IPosv, hvad er IP klasser. Din lampe skal have følgende IP -mærkning for at kunne bruges udenfor. Alle udendørs installationer skal udføres af en autoriseret elektriker.


Denne standard hedder IP klassen, her er et link til en oversigt af hvad de betyder IP klasser. IP -Bruges til udendørs højttaler der tåle lidt vand. Selv om dine indbygningsspots til udendørs brug måske ikke kommer i direkte forbindelse med van er det stadig en god idé at have IP -klassen in mente, så du . Esylux RC130i Bevægelsesensor IP 54. Det står specifikt, hvis elproduktet er godkendt til udendørs brug. Udendørs sirene til tyverialarm.


Membrandåse til samling af ledninger udendørs eller hvor der kan forkomme fugt IP klasse 66. Designer udendørs LED lampe Ipnos Outdoor (FLOSS). Nyttige links til dette indlæg. JA-192PL-A Universal udendørs installations boks til moduler i JABLOTRON 1systemet.


Størrelse indvendigt, × 38 . FCC del 1 underdel B, klasse B. Effektniveau: Klasse ( Klasse til IR-version). Boksen er perfekt til udendørs installationer på hus, bil, båd og lastbilen. Er konstrueret med pillesikring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg