mandag den 25. januar 2016

Portrulle skinne

Vær opmærksom på, at denne portrulle sælges uden beslag og skinne. Dørrullen passer til en flad skinne i metal, der måler mm i tykkelsen. Køb IPA portrulle ubehandlet støbejern hos Sanistål. Kraftig galvaniseret og antirustbehandlet portrulle inkl.


Kraftig port skinne med total ombukning af skinnekant,.

Er du på udkig efter et Ball-tik portbeslag? Lindberg forhandler et bredt udvalg af Ball-tik portbeslag til både loft- og vægmontage. Find og bestil portskinner og . BALL-TIK serien galvaniseret. Lindberg har vi et stort utvalg av portbeslag til både tak- og veggmontering. Køb Bærevinkel til montering af skinne - Jasa Company online hos BAUHAUS.


Portruller med Øtil hallerne 8-16m.

Rullerne leveres med en 14mm gennemgående bolt og afstandsstykker og har en spor brede på 8mm. Skinne mål: 31mm bre 28mm høj,. Din pris: 9DKK (inkl. moms). Svalk styreklods til T-alu skinne.


Vælg antal stk: LÆG I KURV . Stål, til samling af skinne eller buet skinne. Stål, med gummibuffe, monteres i begge ender af skinne. Varmforzinket portrulle med massivt stålhjul. Skyvedør port, rulle og skinne. Træskydedør med to hængsler og en skinne.


Det er galvaniseret stål , så . Dvs jeg regnede med at lave en dobbelt skydedør med en meter skinne og to 3meter porte (træramme med kyllingetråd eller lign) Men kigger . Søgning på “ portrulle ” i ODS. Monteringsbeslag portrulle. Mechanizm uchylny do półki na buty rzędowy kpl biały.


Lebeskinne, bæreknægte portruller og bæregafler.

Vi har faste billige priser og billig fragt. Til 3kg skyde- portrulle beregnes stk. Bøsningskrave Bolt hul Til portrulle Kode Pris pr. Kappe med skinne – komplet, udvendige kappemål: 1cm. Prowadnice drzwi przesuwnych - Rustykalneuchwyty.


Til døre mellem - 1cm. Sættet indeholder: x Rollock beslagsæt max kg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg