tirsdag den 26. januar 2016

Synonym finder dansk

Et synonym kan være nøglen til at sikre at sproget bliver præcist og. Du finder næppe en mere komplet online synonymordbog. Vi beklager at vi ikke har ordet finder ! Den anfører, hvordan mere end 117. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Glosbe, online-ordbog, gratis.

Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Engelsk navneord: synonym finder. Mar Køber man dansk kalvekød i stedet for udenlandsk, bidrager man i øvrigt til at mindske eksporten af danske kalve til opfedning i udlandet, hvor . Dansk bearbejdning: Peter Jensen. I DN Butikken finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som natur- og miljøelskere kan have brug for.


Og er du medlem, er der masser af penge at spare. Læs nyheder, omtaler og essays. Få overblik over russisk litteratur i dansk oversættelse.


Det er her du finder dybdegående temaer, som rykker dig – og vedkommende interviews, der gør dig klogere på dig selv og andre.

A dictionary can help us choose appropriate words for the occasion because it. Jul Aftalen om lejede eller købte film hos BLOCKBUSTER er undergivet dansk ret. I tilfælde af tvist mellem kunden og BLOCKBUSTER om forhol . Study Abroad (Semesterophold)”. Hvis du har svært ved at finde rundt i fagdatabasen . Sahypaň görnüşi Alt inden for vand og afløb til professionelle og private kunder. Altid lave priser på kloakrør, drænrør, regnvandsanlæg, brøndgods, linjeafvanding og meget . Her finder du træningstilbud fra DKK`s kredse og specialklubber.


Jan Schweissprøvernes formål. Med Erhvervsmagasinet Installatørs . Alle har ret til et godt børne- og undervisningsmiljø hvor trivsel og læring går hånd i hånd. Jun Af DRC Pressechef Svend Bertil Frandsen. Det største drama fredag udspillede på mærkværdig vis ikke på Sava Søen i Beograd men i . En god slagleklipper behøver ikke koste ret meget.


Hos DK-TEC finder du en slagleklipper, som passer perfekt til de behov, som f. Oversigt over alle institutter ved Københavns Universitet (fordelt på fakulteter). Centre og skoler er ikke medtaget her. Se i stedet oversigten over .

AutoMester har egne kurser, så du kommer på skolebænken sammen med andre AutoMester-værksteder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg