tirsdag den 26. januar 2016

Rengøring af skifer

Rengøring og vedligeholdelse af en skiferbordplade. Dette gør, at enhver skiferplade er unik . En skifeplade kan på grund af den sorte farve være svære at holde rene og fri for kalk. Man skal være varesom med at anvende kalkfjerner og syreholdige . Vores solbænke er af sort skiffer - Er her nogen der lige ve hvordan vi frisker dem op, så de kommer til at stå flot sorte igen.


Jeg læser med interesse de mange gode rå du giver, og vil nu spørge, om du kan give mig et?

Skifer er naturprodukter, der er porøse i overfladen. Vi har et stort skiferbor som vi haft i år, . Efter almindelig rengøring af pladen, og når den er tør, kan du tilføre fx bivoks eller anden. Skifer skal have tilsat fedtstof i form af van tilsat natursæbespåner , . Ved at bruge et ”olieholdigt” grundbehandlingsprodukt vil skifer f. Hvorfor vælge skifer i stedet for granit?


Brug ganske almindelig sulfovand til rengøring. Du kan godt behandle skifer - f. Hvordan vedligeholder man derefter .

Skifferen er typisk skiffer -sort, men hvis man kommer til at ridse, virker det lyst gråt. Til daglig rengøring anbefales også sæbespåner. Disse former for skifer kan også mættes med skiferolie. Offerdal og altaskifer må ikke . Sæbe fremstillet på basis af. Hej Nogen der har fliser af skifer i deres bolig?


Har du et bord i enten marmor, granit eller skifer ? Varmt vand eller neutralt rengøringsmiddel er nok til den daglige rengøring. VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING. Rübner skiferborde er utroligt nemme at holde.


Bordpladen af skifer rengøres blot med en fugtig klud med almindeligt . Både selve bordfladen samt siderne, hvor der også sidder skifer -sten skal behandles. Jeg har fået mig et rigtig lækkert sort skifer bor men dog skal det rengøres lidt og det snavs som sidder på sidder RIGITG godt fast. De er smukke, og de er mange: marmor, granit, skifer og et væld af lokale natursten, alle vidunderlige og meget sarte materialer. De kan få en poleret eller mat . Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse er vigtigt, hvis polstringen skal se.


Gentag denne proces – gange, og derefter som led i den almindelige rengøring. Til rengøring og beskyttelse af alle natursten: granit, marmor, kalksten og skifer. Keramiske fliser og fliser af porselæn.

Terracotta, murværk, beton og andre . Når du til daglig skal rengøre dine naturstens overflader har vi nogle gængse tips. Vi anbefaler at du bruge en fiberklu rent vand og . Det er en god idé at fjerne mos og alger fra skifer taget, da det holder på fugten. Mos på taget fjernes nemt med en stiv.


Dekorativ serverings plade i skiffer. Brug den som side tallerken og skab en smuk borddækning. Husk også at se vores store udvalg .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg