fredag den 22. januar 2016

Salg af gamle møbler sjælland

Køb og salg af Antikke møbler og gamle møbler - Sjælland på DBA. Gode tilbud og billige priser på Gamle og Antikke møbler til salg på DBA. Har du gamle glas, samle-objekter, lamper eller andet antik liggende, som du. Antika sælger varerne på antikmesser, loppemarkeder og til faste aftagere af . Når et dødsbo skal tømmes efterlader det de pårørende i en svær .

Brugte møbler billigt til salg. Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Find brugte møbler billigt og spar penge på GulogGratis. Fordele: - Vi leverer på hele Sjælland og hjælper med at bære ind. Kom og se vores store udstilling.


Jeg flytter og skal af med en masse gamle møbler og diverse. Har ikke tid til at sælge hvert møbel stykvis på den blå avis, heller. Generelt kan alle former for “indbo” have interesse – Møbler , lys og lamper, keramik, porcelæn,.

Det gælder både når vi sælger , og når vi køber. Her vises og sælges gamle og antikke våben, militaria, uniformer, ordner og medalje. Køber alle dødsboer, antikviteter, flytterester mv. Besøg en spændende antikvitetshandel med almuemøbler bonde møbler.


Vi køber og sælger naturligvis også mange andre antikke svenske danske møbler og ting. Nordsjælland med unikke antikke antikviteter, almuemøbler bonde møbler. Hos os får du en professionel vurdering samt en god handel ved køb og salg af hele. Sjælland ved opkøb af dødsboer eller rydning af hele lejligheder.


De får dagligt rigtig fine varer ind ad døren og det har flere og flere lagt mærke til. Vi har butikker, der sælger brugte møbler. Der sælges brugte møbler som . Kongensgade påtager sig alle former for køb af og rydning af dødsbo på hele Sjælland. I vores forretning sælger og opkøber vi alt fra gamle glas og porcelæn, . Keramik, porcelæn, glas og møbler og meget.


Lækre gamle og nye møbler samt brugskunst til dig, der elsker hvid romantik og fransk landstil. Altid et stort udvalg til fornuftige priser og hurtig levering.

De fleste af vores møbelbutikker vil gerne afhente dine gamle møbler. Salget af genbrugsmøbler er en stor og betydningsfuld del af vores forretning og er til . Nykøbing Sjælland - Brugsting, møbler nyt og gammelt. Butikschef og medindehaver Tom Nielsen har fyldt . Vi byder gerne på deres møbel og giver dem mulighed for at indhente alternative tilbud fra andre opkøbere. Skal du sælge dine gamle møbler i teak eller palisander, skal du sørge for at de bliver solgt.


Dog er vi hovedsageligt på Sjælland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg