onsdag den 6. januar 2016

Fargekart beis

Den andre palette inneholder brune og varme fargetoner. Da oppnår du en lys overflate med jevnt innsug i treverket, og ikke minst riktig og jevn farge. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Trebitt Oljebeis finnes som fargeprøve og som liters prøveboks i butikk. Gjør opp- strøk på samme type treverk som du skal beise.


Fargekart Herdins Ekte beis.

Tyrilin Matt Beis trenger ingen grunning og gir unik lød og fargespill. Når du bruker beis fremheves. Og med fargene i vårt fargekart kan du. Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor farge.


Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Tjæralin Beis kan overmales.

Blandes i de aller fleste farger. Vi leverer ulike panelprofiler, listverk og foringer ferdig beiset med farger blandet spesielt for oss. Inspirert av myter, sagn og eventyr, har vi satt sammen en serie . Man må huske at beis er en transparent behandling, og at fargen man . Klikk deg gjennom testversjonen av malingsvelgeren for å finne riktig farge og maling til ditt behov.


Beis er det nærmeste du kommer en naturlig behandling. Riktig farge på terrasse og uteplass gir helhet, ro og harmoni i uterommet. Terrassegulvet danner basis . Her kan du kjøpe panel fra Moelven. Selv om det gjerne er furu som gjelder i badstuen, har også treverket her inne godt av overflatebehandling. Var du klar over at du med enkle . Jevn ut overflaten med en avstrøket pensel . Malingindustrien i dag selger beis på oljebasis.


En kan dermed impregnere og fargesette huset eller rommet i en arbeidsoperasjon. Dersom en skal skifte farge ,. Hver eneste farge i vårt fargekart finnes. Velger du beis , må du gå over huset oftere enn hvis du velger maling.

Er mann redd for at veggen blir for mørk, velges en noe lysere farge i samme nyanse. VANNFORTYNNET BEIS - MOTVIRKER NEDBRYTNING. Maling og beis som tidligere er påført og ennå er inntakt, må fjernes med egnet . Ulempen med lys farge er at skitt synes, mere vekst alger ect og større sjanse for råte.


Etter min mening holder et mørkere hus seg bedre. Med beis får du en transparent film hvor treets naturlige struktur er synlig. Begge finnes i baser som kan brekkes til ønsket farge. Vi introduserer nå både beis og lakk som er miljømerket med.


Bildet under ble tatt før hytta fikk et nytt strøk beis i mørkere farge. Denne gamle fargen som avbildet under heter Beito. Og kan du gå fra beis til olje eller vice versa, om du skulle skulle skifte. Er du knallsikker på hvilken farge du vil ha, er beis et like bra valg som . Moelven har gjort det enkelt for deg å velge profil og farge på ditt panel.


Beis er med å Forskjønne treverket og gir mange spennende fargemuligheter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg