mandag den 18. januar 2016

Tankesport krydsord

Det typiske danske krydsordsblad indeholder traditionelt en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver med tilhørende variationer såsom . Køb de sjoveste opgaver på nettet. Danmarks bedste krydsord , børneopgaver og sudoku. Gratis fragt, også til udlandet. Tankesport udgiver mere end forskellige opgaveblade, så der er noget for . Prøv opgaver fra Krydsord Original gratis:. Kategori: Udgivelser, Krydsord.


Hyggekryds har gennem mange år været blandt Tankesports absolutte. I Tankesports Ultimative Feriekryds får du sommerens bedste blanding af krydsord , puslekrydser og find ord – samt sjove børneopgaver og . Som en ny service til vores ekspertløsere er det nu muligt at finde hjælp her på siden. Nedenfor finder du en samlet oversigt over løsningerne til de aktuelle . Gennem fem årtier har vi leveret en bred vifte af underholdende hovedbrud til danskere i alle aldre – begyndere såvel som øvede og eksperter. Løs Tankesport -opgaver på din tablet.


Krydsord , find or sudoku, kryptokryds, amerikanerkryds, selvbygger, blokkryds,. Med denne populære samling får du flere af dine favoritblade samlet i ét til en favorabel pris. Så er underholdningen sikret i mange timer! Samlingen består af genoptryk af tre tidligere numre af Mesterkryds, Seniorkryds og Ekspertkryds. Bladene er hæftet sammen i rækkefølge, . Med en af vores populære samlinger får du mange opgaver for pengene.


Hver samling indeholder flere numre af dit yndlingsblad samlet i ét. Tankesport har en lang tradition for at lave opgaveblade af højeste kvalitet til børn, unge og begyndere. Vi sætter en ære i at kombinere det lærerige og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg