onsdag den 1. juli 2015

Lakering af køkkenlåger pris

Sprøjtemaling af døre, køkkenlåger , vinduer, skilte eller andet. Hvorfor man altså ville kunne få ”nye” døre i hele hytten til en bedre pris. Priserne er beregnet på lakering i glans (som et nyt køkken eller nye døre) og i. Prisen er for lakering på begge sider. Som udgangspunkt maler vi de ting med der ikke er afmonteret på døre, låger mm.


Er der nogen der ved hvad det skal koste at lakere køkkenlåger i provinsen?

Jeg har fundet noget på nettet der hedder amager autolakering o. Vejledende pris for køkkenlåger , skuffer m. LUX LAK sprøjtemaler og lakerer skabslåger og køkkenlåger. Se mere her: Konkurrence pris på låger. Er dine køkkenlåger gamle og slidte?


En gang maling og lakering giver dine låger helt nyt liv, og pifter køkkenet op. Fordelene ved nye låger overskygger klart lakering af låger. Hos Jersie Autolakering er vi rigtig dygtige til at lakere alle typer køkkenlåger.

Vi står klar til at give dig en fornuftig pris på lakering af dine køkkenlåger , hvis du. Vi monterer også gerne ny bordplade og nye greb- Sprøjtelakering af reoler og møbler. Hos Autolakering og Mercasol-center Nykøbing Sjælland udfører vi også lakering af køkkenlåger og -skuffer samt møbler og andet.


Vi løser opgaver for såvel virksomheder, som private, hvor opgaverne bl. Maling af gamle køkkenlåger. Mens mange vælger at købe helt nye låger til deres køkken, så er der stadig en del, som vælger at male de eksisterende . Jeg er stor fan af dette koncept, med forudsigelig pris. Virkeligt god og professionel service, hurtig afhentning, lakering og levering.


Hvorfor bruge en formue på nye møbler eller køkkenlåger , når du kan få dem sprøjtelakeret og resultatet bliver som nyt? Her kan maling af køkkenlåger være en god måde at forlænge køkkenets levetid på. Vi tilbyder en gennemsnitlig pris for sprøjtemaling af en dør på 6kroner . Indhent tilbud på lakering af Montana, stole, køkkenlåger eller noget helt andet - bare ikke biler. Lakering af køkkenlåger og køkkenskuffer – Pris. Daugaar gør vi gerne dette til en pris af kr.


Af- og påmontering, lakering af hængsler, kørsel og afdækning sker mod ekstra tillæg. Så nu får vores kunder ikke alene høj kvalitet til en fornuftig pris og kort leveringsti men de får også en god samvittighed i relation til miljøet. BL lakering udfører møbellakering.

Vi lakerer alt, så dine møbler står som helt nye. Hos Brovst Autolakering tilbyder vi lakering af køkkenlåger , og vi hjælper med alt inden. Colorflex tilbyder private sprøjtelakering af køkkenlåger , døre, møbler m. Jeg bruger miljørigtige produkter til lakering på træ, plast, metal, mdf og glas. Forlæng levetiden på dine køkkenlåger , låger til bad og garderobe, reoler, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg