tirsdag den 30. juni 2015

Sjøkart app gratis

Vi observerer at båtfolket har begynt å putre på fjorden. Jun Nå kan du planlegge sommerens båtferie på gule sider. Sjøkartene dekker både Norge og Sverige.


Vi har også lagt til finske sjøkart. Apr Etter at alle grunndata for sjøkartene ble frigitt for ikke lenge siden har det dukket opp flere brukbare gratistjenester på både app -fronten og på . Er ute etter et sjøkart til mobilen, og lurer på hva som finnes der ute,.

Har blitt mest fortrolig med Navionics, men bruker også iSailor og Gule siders app. Er kanskje en fordel at kartene i Locus (Norge i hvertfall) er gratis , . Sahypaň görnüşi Jun Navionics-appene for iOS finner du på App Store her. Embark tilbyr gratis online-visning av sjøkart fra USA, New Zealan Norge, . May Nylig lanserte de norske utviklerene i i-Sea, som står bak RS Appen, en gratis online- app med flott hydrografikk og utrolig rask vektorvisning . Mar OpenSeaMap er elektroniske sjøkart basert på åpen kildekode. OpenStreerMap og har sjøkart for de fleste systemer for gratis nedlastning.


IREGATTA: Erik Kristiansen, til høyre for rormannen, har benyttet seg av app - . Jun Den beste gratis GPS-appen kåret.

Veldig praktisk app , stort pluss for mulighet til å ikke bare navigere til adresse, men også bedrifter, . Her finner du informasjon om papirkart, elektroniske sjøkart (ENC), nautiske. Nautiske publikasjoner fra Kartverket er gratis tilgjengelig: Etterretninger for . Jun På den får du gratis sjøkart og navigasjon om ønskelig. May Et godt sjøkart er aldri en dum investering, og når prisen er merkelig lav. Finns det apper der man har sjøkart og kan for eksempel markere en GPS posisjon dersom. Gule Sider På Sjøen kan lastes gratis ned fraApp Store.


De to første er gratis , den siste koster rundt 260kr. Jun Redningsselskapet og Nordeca lanserer app for båtfolket. Søk i kartet Veibeskrivelse Opplevelser i nærheten. Det eksisterer en app du kan ha på android telefonen din for gratis sjøkart.


Husker ikke hva den het akkurat nå men kanskje noen andre gjør . Produktutvikleren mener dette produktet oppfyller kravene til tilgjengelighet, slik at det blir enklere å bruke for alle. Jun Bruk nettbrettet med GPS- app istedenfor kartplotter i båten. Siden sjøkart tar stor plass, må du laste dem ned i biter. Aug Selve appen iSailor er gratis i App store. Vårt kart som dekket området fra Oslo til Molde kostet 1kroner.


Kartene kjøper man så i tillegg.

May Redningsselskapet har lansert en egen app som skal være med på å redde. Gratis online sjøkart for hele norskekysten, tilpasset mobiltelefon . Med den GRATIS Raymarine RayView app kan du koble deg opp og få overført skjermbildet fra din Raymarine cSerie eller eSerie multifunksjons display til ditt . Navida er en annen gratis app som dog er noe enklere, men gir grei informasjon. Jun Hei, en liten men veldig god nyhet….


På det danske nettstedet Krak er det nå lagt ut nye gratis sjøkart. Disse dekker også norskekysten så da .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg