mandag den 22. juni 2015

Salg af gamle møbler fyn

Brugte møbler billigt til salg. Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Find brugte møbler billigt og spar penge på GulogGratis. Hos Farmorsminde kan du købe vidunderlige gamle møbler , f. Gå på opdagelse i en verden af kuriosa, retro og vintage.


Salg af gamle og antikke møbler , og en del småting.

Køb Af Gamle Møbler Odense - antikke buddhaer, antikke møbler, buddhaer, burmesiske kunstværker, gamle buddhaer, kinesiske møbler, thailandske . Generelt kan alle former for “indbo” have interesse – Møbler , lys og lamper,. Antikvitetsbutikker på Fyn. Landlig romantik – Gamle køkkenskamler, KøkkenBorde, tallerkenrækker og …. Klasisk, kitsch og kvalitet i alle priser. Vi tømmer og rydder det hele - eller køber vi blot de ting, du gerne vil sælge , hvis.


Møblement, skilte, inventar, møbler , borde, . Jeg flytter og skal af med en masse gamle møbler og diverse. Har ikke tid til at sælge hvert møbel stykvis på den blå avis, heller.

Odense Genbrugssalg og find brugte, nyttige, sjove gamle , originale ting til små penge. De fleste af vores møbelbutikker vil gerne afhente dine gamle møbler. Salget af genbrugsmøbler er en stor og betydningsfuld del af vores forretning og er til . Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål , så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken. Du kan også aflevere gamle mobiltelefoner, som bliver gennemgået, så de kan sættes til salg. Vi har lukket vores fysiske butik , så fremadrettet er det kun salg via hjemmesiden , Instagram og facebook.


Fragt til Sjælland og Fyn fra 4kr. Mathias Petersen giver også en hånd med på møbelværkstedet, hvor møblerne med små skader bliver hele igen. Vi køber nemlig mange af vores kontormøbler fra konkursbo, hvilket betyder, at de møbler vi køber, ikke er blevet smidt u fordi de er for gamle og slidte, men . Lækre gamle og nye møbler samt brugskunst til dig, der elsker hvid romantik og fransk landstil. Altid et stort udvalg til fornuftige priser og hurtig levering. Se fotos af indeværende antikviteter.


Margit Damgaard and Jesper Lauritsen - Fyn. På udkig efter billige møbler i høj kvalitet? My Home Møbler tilbyder et bredt udvalg af moderne møbler i højeste kvalitet til gode priser. Front med to låger og to skuffer h. En verden af boligoplevelser – kvalitetsmøbler og tilbehør Når du besøger vores bolighus på 11.


Hjemme Hos er din nye møbelbutik med masser af erfaring i at rådgive dig om indretningen af dit hjem. Inspirationsguide til køb og salg af nye og brugte danske designermøbler.

Istandsættelse af gamle møbler , Jane Fredlund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg