torsdag den 25. juni 2015

Paraplyplante stikling

Denne plante, som hører hjemme i Australien og New Zealan er først for nylig blevet dyrket kommercielt med et godt resultat. May Trenger du noe stabilt i livet, så skaffer du deg denne planten her. Men til tross for sitt vennlige vesen bør du advare din katt eller hund om å . Jan Å ta stiklinger av en plante vil si å ta av en liten del som så får utvikle egne røtter og bli til en selvstendig plante.


Det er både enkelt og billig, . Mar Å ta stiklinger av planter er både en morsom og billig måte å formere plantene dine på.

I denne artikkelen viser jeg deg enkelt og tydelig . Orkideer formerer seg ikke fra vanlige stiklinger men fra keiki. May Stiklinger er noe av det mest geniale som finnes! En stikling er en klon av en plante, eller vegetativ formering som det heter på fint. Nov stell av paraplyplante , schefflera. Formeres lettest med stiklinger.


Stiklingene kan settes i vann eller i jor som bør holdes lett fuktig mens de . Nogle af de lette arter at formere ved stiklinger er rosmarin, timian og lavendel. Når foråret er kommet godt i gang, og køkkenhaven er plantet og .

Vindusblad (Monstera) og Yucca er lette å formere med stiklinger , men. I hjemlandet Australien kan den . Dec Populær, friskt grønn plante, med blanke, vakre blad i rosetter som en paraply. Trives på lyse steder, uten direkte sol.


Sep Paraplytreet er en populær, friskt grønn plante, med blanke, vakre blad i rosetter som en paraply. Og toppene kan brukes til stiklinger. Dens fine paraplyformet blade har givet den dens danske navn, nemlig paraplyplante. Den findes både som plante og som træ med en stamme, og den kan . Mar Mange planter har en forbløffende evne til at danne rød- der fra et stykke afklippet stængel, en såkaldt stikling.


Du kan sagtens selv gå i gang . Juni er et ideelt tidspunkt at klippe en staude i mindre stykker, sætte den i jord og vente på, at stiklingen får rødder. Hvordan stelle pelargonia slik at den blir tett og blomsterrik. Og hvordan lage flere planter av den. Missing: paraplyplante schefflera stikling - Mozzaick.


Feb Paraply plante stiklinger. Ha den i vann til du ser det kommer røtter, før du planter den i jord. Feb Slike minidrivhus er ypperlige å bruke på små stiklinger og små planter utendørs også, helt til det er varmt nok til å ta av glasskuppelen. Stiklingsformering kan være . Jan Har dog haft en paraplyplante i snart fire uger – godt nok har den nået at få grimme brune pletter på nogle af bladene, men den har lige skudt to .

Schefflera arboricola) fortjener sin mer vanlig navn, paraply plante. Feb Rejser man sydpå vil man kunne se Paraplytræer (eller paraplyplanter ) vokse i det fri, og den hører da også naturligt hjemme downunder i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg