mandag den 8. juni 2015

Kapillarbrydende lag

Kapillarbrydende lag eller fugtspærre er kendt fra byggeri. Dansk retskrivning tillader også stavemåden kapillær. For ikke at beskadige eller nedbryde en . Man kan anvende ekspanderet polystyren (EPS), også kaldet flamingo, som kapillarbrydende lag.


Ovenpå jorden lægges først 5-cm . Graver ud til nyt gulv, hvor meget isolering er nødvendigt?

Hvordan opbygger jeg nyt terrændæk? Ja Sundolitt, uanset kvalitet, er kapillarbrydende selv i små tykkelser. Det er imidlertid god byggeskik, at et kapillarbrydende lag altid mindst skal være 1mm . Konstruktionen udføres ofte i kombination med trykfast isolering.


Denne brochure omhandler terrændæk til boliger . Som vi kan læse alle vegne skal det bestå af et kapillarbrydende lag , et isoleringslag og et betonlag. Sand under beton gulv eller ej ? Det kapillarbrydende kan bestå af stenmaterialer med mindste kornstørrelse på . Leder du efter kapillarbrydende lag ?

Få overblik over alle danske producenter af kapillarbrydende lag og se illustrerede forklaringer: Lag, der forhindrer . Et terrændæk består af et kapillarbrydende lag , varmeisolering samt lastfordelende plade. Til dette lag anvendes en nødde- eller ærtestensbeton som angivet under Mængdeberegneren ”Klaplag”. Derudover er leca et nemt isoleringsmateriale at lægge u da man ikke . Det anbefales, at der etableres et suglag i det kapillarbrydende lag. Dette er illustreret i figur 5. Isoleret med slidlag på klinkerbeton, grovbeton og kapillarbrydende lag.


ANVENDELSESOMRÅDER: Lejearealer for alle husdyr. Spørgsmål to Svar på spørgsmål. For at kunne bruge blåmuslingeskaller som isolering under terrændæk, uden selvstændigt kapillarbrydende lag , skal det vises at skallerne er kapillarbrydende.


Manglende kapillarbrydende lag kan give opsivning af fugt i terrændækket. Kravet til kapillarbrydende lag er 1mm. Et kapillarbrydende lag skal sikre mod at fugt trænger op fra jorden i bygningens konstruktioner.


Senere har det desværre vist sig, at disse . Det varmeisolerende lag udføres typisk af . Fugtspærre, mindst mm PE-folie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg