tirsdag den 16. juni 2015

Definition dansk

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Læs flere sproglige spørgsmål og svar. En definition indeholder typisk en . Den Danske Ordbog beskriver ordforrådet i moderne dansk fra ca. Dansk synonyms, Dansk pronunciation, Dansk translation, English dictionary definition of Dansk.


Definition of dansk in the Definitions.

Information and translations of dansk in the most comprehensive dictionary definitions resource on the . Ordet nation kommer fra latin: natio (genitiv -onis), der på dansk betyder fødsel eller. Et eksempel på en objektiv definition er et folk, som bebor et bestemt . Langt størstedelen af danskere bor i Danmark , men der findes også et dansk. From Danish dansk , Swedish dansk , Icelandic dansk.


Dansk (comparative more Dansk , superlative most Dansk ). I Europa er ederfuglen hovedsagelig udbredt langs Atlanterhavskysten og i Østersøen. I Danmark yngler arten langt overvejende i de indre danske farvande,. En anden mulighed er en definition , som tager fat på sproget: Man kan definere et barn som indvandrerbarn, hvis det har et andet modersmål end dansk.

Til gengæld genererer en stor del af danske. Venskaber for livet og store oplevelser. Inger Molich har ikke kun været roer . Danmarks Lærerforening (DLF) er fagforening for ca. Foreningen varetager ikke kun medlemmernes . Er du interesseret i emner som retorik, litterær analyse, digitale medier samt grammatisk og sproglig forståelse?


Vores udgivelser henvender sig primært til . Den danske statsborger har kæmpet for Islamisk Stat og har blandt andet optrådt i en propagandavideo. Nu er han blevet anholdt i Tyrkiet, men . Antallet af ulve i Danmark er langt større end det officielle tal, som. Miljøstyrelsen kortlægger ulvene i Danmark og herfra bliver . Arbejder for at øge anvendelsen af design i erhvervslivet, bidrage til at styrke designbranchen samt dokumentere, udvikle og brande dansk design. DIF og hele idrætten i Danmark har en spændende historie.


Den finder du her, hvor der også er oversigter over historiske medlemstal og medaljestatistik. Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) er et lægevidenskabeligt selskab, der har det som hovedopgave at fremme dansk psykiatri samt dansk forskning inden for . Bosætninger fra den tidligste stenalder sætter sit præg. App og website viser både midlertidige og permanente restriktionsområder i Danmark , hvor droneflyvning ikke må finde sted. Det bliver altså nemmere og mere .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg