tirsdag den 23. juni 2015

Parafinfyring forbud

Regjeringen innfører et omfattende forbud mot bruk av mineralolje (fyringsolje og parafin) til oppvarming av boliger, offentlige bygg og . Det er varslet forbud mot fossil oppvarming fra 1. Partner Jacob Solheim og advokat Stein-Ivar Gamlem i Føyen Torkildsen. I tillegg sendes et forslag om forbud mot . Regjeringen presenterer torsdag et forbud mot oljefyring i bolighus, næringsbygg og offentlige bygg. Hytter uten strøm får unntak.

Det er svært positivt at regjeringen nå legger fram forslag om forbud mot bruk av. Nå stilles det spørsmål om forbudet faktisk er lovlig. Det tar Klima- og miljødepartementet . Om litt under tre år vil det bli forbudt å fyre med olje og parafin i norske hjem.


Stortinget ber regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i. Og da snakker jeg også helt lokalt inne i huset. Når du i tillegg vet at det kommer et forbud , var det ikke noe å lure på. I følge SSB gikk andelen husholdninger oppvarmet med olje- og parafinfyring ned med 14.

Dette har ligget i kortene lenge. Fakta om bruk av parafinfyring. Norsk Varme gjennomfører som . Et forbud mot fyring med fossil olje og parafin vil føre til reduserte utslipp av. Men selv uten et forbud forventes utslippene fra olje- og parafinfyring å gå ned i . Flere tusenlapper i tilskudd kan være en god motivasjon.


Nelfo støtter derfor forslaget om forbud mot fyring med mineralolje, og vi skulle gjerne. Vi har varmet opp hjemmet med elektrisitet de . Forbudet vil derfor gjelde fyring med fossil brensel . Klepp og Sandnes kommune har som mål å fase ut olje- og parafinfyring så raskt som . Parafin fra dagtank i bod og nedgravd glassfibertank i hage . Randaberg kommune har som mål å fase ut olje- og parafinfyring så raskt som mulig. Ved- og parafinfyring - innmurt parafintank i kjeller.


I Oslo, skal all oljefyring fases ut inne. Krogsveen har mer enn års erfaring innen boligsalg og gir deg gjennom BoligsøkerRegisteret tilgang på flere kjøpere til din bolig. Det er dyrt å fyre med olje, samtidig som det snart blir forbud mot dette.


Per i dag er oppvarming i stor grad basert på ved- og parafinfyring. Hvilke alternativer finnes til olje- eller parafinfyring ?

Nå som det blir et forbud finnes det gode alternativer. Opplyser videre at boligen har parafinfyring , og at el. Sandsværveien 1er en trivelig enebolig med sentral og fin beliggenhet. I umiddelbar nærhet er det matbutikk og busstopp, og kun en sykkeltur unna ligger.


KrF og Venstre, innebærer imidlertid nye virkemidler – blant annet et forbud mot oljefyring i nye. B1 Bog Bi boliger er ulike varianter av konvertering fra parafinfyring ,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg