mandag den 8. juni 2015

Design og redesign undervisningsopplegg

I tillegg finner du undervisningsopplegg til valgfagene sal og scene, design og redesign , levande kulturarv og produksjon av varer og tjenester. Utarbeidet av Ellen Johnsrud . Veiledning til valgfaget design og redesign. Dette er knyttet til konkrete forslag til undervisningsopplegg som dekker ulike materialområder. Utsmykning av egen skole Utviklet av Polarsirkelen videregående skole Prosessbeskrivelse: Utstyr .

Tekst og foto: Kristin Aasgaard. Emneord: redesign , vgs, undervisningsopplegg. Begrepet redesign inneholder ordet design og på den måten. Nettstudentene i kunst og håndverk har laget undervisningsopplegg som vi har . Skolen har i mange fag utviklet undervisningsopplegg for og om bærekraftig utvikling.


Målet med forskingen min var å legge opp til et undervisningsopplegg som kan. Jeg presenterer formålet med valgfaget design og redesign som er hentet fra . Design i tre vil bli en del av valgfaget design og redesign.

Design og bygg ei bru Et undervisningsopplegg der elevene er involvert i planlegging,. Design og håndverk er for deg som er interessert i design , form- og fargelære og redesign. Gjennom turer, prosjekter og varierte undervisningsopplegg vil du oppleve et godt og inspirerende læringsmiljø.


Målet er gode undervisningsopplegg i design og redesign som valgfag i ungdomsskolen. Avfallspyramiden er et interaktivt og digitalt undervisningsopplegg tilpasset. I faget design og redesign designer og lager vi forskjellige bruksgjenstander og. Design og redesign har for å inkludere økoliteracy i undervisningen.


Elevene skal også gjennomføre undervisningsopplegg for resten av gruppa . Tre og skogbruk som valgfag på ungdomsskolen. Nye nettsider med undervisningsopplegg for valgfagene! Har innsikt i hvordan faget kunst og håndverk og valgfaget design og redesign kan gjennomføres med utgangspunkt i gjeldene læreplan for grunnskolen. Tindlund ungdomsskoles trivsels- og ordenreglement.


Anne Blyset underviser i kunst og håndverk ved Selfors ungdomsskole og har arbeidet mye med. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på. I denne oppgaven skal vi ta for oss undervisning i teknologi og design. Teori om bærekraftig utvikling og redesign i kunst og håndverk, arbeid med den .

Måle og beregne omkretsen av en figur. Gå særlig inn på begrepene originalitet, kopiering, copia, valg og redesign. Lag et undervisningsopplegg i design med en konkret oppgåve for et. Vollebekk skal ha et eget undervisningsopplegg i sosial og emosjonell kompetanse, så dette skal vi jobbe med.


Det får du mulighet til i design og redesign.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg