mandag den 29. juni 2015

Hvilken maling til kommode

Vi viser deg hvordan du går . Når du skal male møbler, gjelder det å velge en maling som tåler en støyt. Uansett hvilket prosjekt du skal i gang me er det smart å være . Jeg skal male den ene kommoden min svart (slik at den står til resten av stua). Men hvilken maling bruker man til det?


Hvilken farge skal jeg male kommode i eik?

Hvor mye maling på en vanlig kommode ? Bør jeg velge en lys eller en mørk farge i stuen? Og hvilken type maling passer til de forskjellige rommene? Skal du male møbler, er det greit å vite at de fleste møbler allerede er behandlet på en eller annet måte. Fjern støv, skitt og fettflekker fra underlaget med JOTUN SPESIALVASK FØR MALING.


Og hva slags glansgrad på malingen osv. Vurderer å male et skap og en kommode hvitt. Går det greit når det er sånn lutet furu, eller hva det nå . Det er utrolig hva et par strøk med maling kan gjøre med brukte møbler.

Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode , spisestue eller hylle, knapt uten at . Med maling og tapet fikk kommoden et nytt liv! Utgangspunktet var en gammel kommode de hadde stående i butikken. Frisk opp en gammel kommode ved å male skuffefrontene i forskjellige. Du trenger bare en gammel kommode og et utvalg fargeglad maling. Derfor er det ofte et godt valg å bruke halvblank eller blank maling , og å. Ikeas billigste kommode kan med maling , nye grep og ben bli til et helt nytt møbel.


Alt jeg har lært om maling har jeg lært av pappa. Han har vært trebåtbygger og vet en ting eller to om finish. Her er oppskriften på fin finish på . Lett at det rives opp eller at papiret oppløses av rennende maling og fu får. Tenk på hvilken farge som kan passe til ditt nymalte møbel eller . Slik finner du riktig glansgrad: Glansgrad oppgis i en skala fra en til 10 der 1er så blankt det blir. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Det krever litt maling , noen nye tekstiler og litt arbeidsinnsats for å gi loppemarkedmøbler en renessanse.


Vurder hvilke møbler som egner seg til å male.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg