tirsdag den 30. juni 2015

Varmepumpe lovpligtigt eftersyn

Lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumper forlænger levetiden for din varmepumpe og er godt for økonomien. Mange glemmer lovpligtigt eftersyn af varmepumpe. Hvis du allerede har en varmepumpe , eller overvejer at anskaffe dig en, så kan det være en god ide at sætte dig ind i regler og normer omkring . Det er ikke kun vigtigt for dig som ejer af en varmepumpe , at få eftersyn på denne - det er også lovpligtigt.


En ny varmepumpe formår at udnytte . Husk at Arbejdstilsynet stiller krav om lovpligtigt årligt eftersyn på varmepumper.

Eftersyn og vedligeholdelse m. Få markedets bedste serviceaftale for din varmepumpe – uanset om du har en jordvarmepumpe og luft til. Et årligt eftersyn af din varmepumpe er lovpligtigt. Det er lovpligtigt at få foretaget et årligt varmepumpeservice. De fleste luft til luft varmepumper kan dog sagtens nøjes med et eftersyn hvert 2. Vølund Nibe Split luft til vand- varmepumpe , i et-plans hus.


Miljøstyrelsen kræver, at alle jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper skal tilses én gang årligt af en sagkyndig. Sørg for at få det gjort, for din egen skyld.

Varmepumpe eftersyn er lovpligtigt. Bekendtgørelsen om varmepumper foreskriver at der skal foretages lovpligtigt årligt eftersyn af din varmepumpe. Her på Heatpump findes alle svar omkring jordvarme og andre varmepumpe typer. Lovpligtig eftersyn på brinekredsen skal nu udføres af Autoriseret vvs installatør.


Har du også valgt at investere i en varmepumpe , så du kan spare mange penge på dit varmeregnskab. Det betaler sig at få et lovpligtigt eftersyn en gang årligt. Den forholdsvis lille investering det er at få lavet et lovpligtigt eftersyn af . En varmepumpe , som bliver regelmæssigt renset og justeret, udnytter energien mere.


Tegn et serviceabonnement og få det bedst mulige ud af din varmepumpe ,. Vidste du, at det desuden er lovpligtigt at få foretaget eftersyn af sin varmepumpe hvert år, såfremt kølemiddelfyldningen er Kg. Med en serviceaftale fra OK sørger vi for, at din varmepumpe får det lovpligtige eftersyn hvert år. Vi booker en tid og kommer hjem til dig, hvor vi foretager et . Med et serviceeftersyn er du sikret, at din varmepumpe kører optimalt – år efter år. Få et certificeret KMO eftersyn af din varmepumpe og spar penge.


Miljøstyrelsen stiller krav til et lovpligtigt eftersyn en gang årligt, af varmepumper med mere end kg. Servicetjek af din varmepumpe. Panasonic NZ9SKE varmepumpe.


Bemærk: Denne varmepumpe kræver IKKE årligt lovplitigt eftersyn , da den er forfyldt.

Kræver lovpligtigt årlig eftersyn : Nej .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg