mandag den 15. juni 2015

Indretning soveværelse feng shui

Feng shui indretning kan skabe gode rammer for dit liv. Hvis du vil have mere kærlighed og måske finde en kæreste, er det soveværelset , du skal prioritere. Dit soveværelse - husets tempel.


Hvordan føles det egentlig at hoppe ned under dynen om aftenen? Er det her, du har lyst til at være.

Grundtanken er, at vi mennesker påvirkes af alt omkring os: i naturen . Læs også: Hvordan får jeg feng shui i soveværelset ? Med feng shui - indretning af dit soveværelse , kan du indrette dit . Der er flere grunde til, at du bør overveje dit soveværelses indretning – bl. Få de gode tips her, og læs også de mere uortodokse feng shui -regler til sidst. Så gik det op for folk, at der var uudnyttet plads i soveværelset , og mange steder blev der installeret et lille . Soveværelset skal være endnu mere afslappet end din stue, så det er . Du kan justere formen ved hjælp af møbler, indretning og forhæng.

Ranvita La Cour er feng shui -konsulent, foredragsholder, coach og. Jeg er så passioneret omkring netop soveværelset , fordi alle har et behov . Feng Shui til indretning af dit hjem. Sørg for at sengen står placeret, så du kan se folk komme ind. Kender du det me at nogle hjem bare oser af hygge eller kærlighed?


Naturli har spurgt en feng - shui -ekspert om, hvad der gør det. Positiv feng shui skaber lykke og succes. Det samme gælder for sengens placering, og arbejdspladsens indretning.


Så hvis du ønsker en forårsforelskelse, skal du starte med dit soveværelse. Arkitektens tips til indretning af soveværelset. Disse farver kan derfor være effektive i stuen eller soveværelset , hvis du . Hvordan skaber du en atmosfære i dit soveværelse , som befordrer et. Når du foretager soveværelset feng shui skal følge visse regler, fordi dette.


På den anden side bør du undgå enhver form for lys i dit soveværelse om. Kinesisk astrologi og feng shui er to sider af samme sag og undertiden kan. Indretning af lejlighed med feng shui.

Som single kan det betale sig at kigge nærmere på, om dit soveværelse. Det kan det nemlig godt ifølge den nye bog om indretning af soveværelser, “Elsk dit soveværelse ”, skrevet af Ranvita la Cour, som er indretnings- og feng shui - ekspert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg