tirsdag den 23. juni 2015

Rentbrennende ildsted

Et rentbrennende ildsted har et dobbelt forbrenningssystem som omdanner gasser og partikler . Dette gjelder også ovner som installeres, uavhengig om den er kjøpt ny eller . Det er byggereglene som stiller krav om rentbrennende ildsteder. Norge har egne utslippskrav, det er derfor ikke tilstrekkelig at et ildsted er CE . Ved å bytte til et rentbrennende ildsted sparer du både miljøet og lommeboken.

I dag er det er krav til at alle nye vedovner som installeres i norske hjem skal . Da må det i så fall kobles fra eller sikres mot bruk. Spør en forhandler eller få råd fra feieren ved neste tilsyn. Et ikke- rentbrennende ildsted er . Dette vil si at ildstedet er produsert etter . Dette er den beste måten å fyre et rentbrennende ildsted. Som nevnt: Poenget er å sikre god nok driftstemperatur i hele fyringsanlegget, ikke .

Med et rentbrennende ildsted slippes det ut færre partikler . Vedfyring er 1 klimanøytralt og et rentbrennende ildsted fra Jøtul gir mindre partikkelutslipp enn gamle ovner. Utskiftningen av ovner har de siste årene . Varme As har nå gode tilbud på rentbrennende ildsteder og kan hjelpe med hele utskiftningsprosessen. Vi hjelper med valg av nytt ildsted , retur av gammelt . Har du ett gammelt ildsted får du nå kr. Bergen kommune hvis du skifter ildstedet ditt med ett rentbrennende ildsted ! Alle ildsteder som produseres i dag er rentbrennende.


For stort ildsted vil skape nedsoting av glass og pipe som igjen kan lede til pipebrann om man brenner . Gamle vedovner slipper ut unødvendig mye partikler i hjemmet ditt – samtidig som de varmer dårlig. Før du kjøper nytt ildsted , er det flere viktige faktorer du bør vurdere. Du kan få penger for å bytte ut et ikke- rentbrennende ildsted med et rentbrennende. Det tilbudet har bare elleve benyttet seg av i Elverum så . Endelig meddeler ENOVA at alle som søker om støtte til utskiftning av parafinovn vil få 6. Tørr ved gir samtidig lite sot i ildsted og skorstein, og er mest miljøvennlig.


Erstatt ditt ikke- rentbrennende ildsted med en miljøvennlig og energibesparende varmepumpe fra Toshiba.

Skift til et rentbrennende ildsted og få vrakpant for det gamle! Ett nytt ildsted har en teknikk som sikrer en fullstendig forbrenning, hvilket gir bedre. En av fordelene med et ” Rentbrennende Ildsted ” i forhold til et tradisjonelt, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg