torsdag den 25. juni 2015

Male møbler

Mange arver møbler eller finder gamle møbler på loppemarkedet, som ved at få en. Inden man går i gang med at male sit gamle møbel , er der et par ting, som . Det er vigtigt at bruge en god træmaling når du skal male dine træ møbler. Her finder du en nem og hurtig guide til hvordan du skal gøre.


Find den rette maling til at male din møbler. Du kan også give stolen nyt betræk og sætte tapet i skabet. Få alle de gode tips til istandsættelse af . Forarbejdet er halvdelen af arbejdet, især når du skal male møbler og træværk. Se her hvordan du gør det rigtigt - første gang.


Det er let at male dine egne møbler – se hvordan i denne guide. Et brugt møbel kan blive rigtig flot og få nyt liv, hvis du maler det. Når du maler på stof med Annie Sloan kalkmaling kan du nemt lige ompolstre dine møbler. Det bliver blødt og lækkert at sidde - på den fede måde.


Er der nogle af jer kreative piger, som har forsøgt sig med at male møbler ? Jeg har nemlig brug for lidt råd! Ordet er frit side læst 16. Når du skal male møbler skal du være opmærksom på følgende: 1. Tag stilling til om du ønsker højglans(glans 90) eller halvblank(glans 50).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg