torsdag den 23. juni 2016

Bunddække cotoneaster

Planter man bunddække i sit surbundsbed mellem rhododendron, skal det være. Hos Lundhede finder du et stort sortiment af bunddækkende planter i mange arter. Hos Jespers Planteskole tilbyder vi bunddækkeplanter i mange skønne varianter billigt online!


Ved ikke brofaste øer, forhør venligst om . Vores bunddækkende planter er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet. Planter du bunddække i din have, løser du flere af havens udfordringer.

Krybende stedsegrøn busk med flotte hvide blomster om sommeren og røde frugter om efteråret. Er velegnet som bunddække eller i havekrukken. DVÆRGMISPEL COTONEASTER DAMM.


Denne type bunddække har en lav tæt vækst og sætter . Bunddække med tæt og kraftig flad vækst. Dværgmispel får hvide blomster i maj og røde bær efterår. Den er stedsegrøn og tåler beskæring . Se vores store udvalg af bunddækkeplanter på webshop.


Vil du dække jorden med nogle flotte bunddækkeplanter , gælder det om.

Der findes mange grunde til at anlægge sin have med bunddække. Det kan for eksempel være for at holde ukrudt nede, eller kaste noget elegance over en . Taghave med staudemåtter af timian, potentil og tæppe- pileurt. Vi tænkte derfor på at plante bunddækkende stauder langs bøgehækken, som kan.


Skovjordbær er blot en af flere stauder, der kan bruges som bunddække. Spar dig selv for en masse arbejde og brug bunddække i haven. Plant bunddække nu spar dig selv meget lugearbejde i haven næste år.


Vi har et stort sortiment af. Hold planterne rene for ukrudt de første 2-år,. De laveste skyggetålende bunddækkeplanter. Hvide blomster i maj og røde bær efterår. Anvendelse Til kant og stenbe grupper og bunddække.


Læs her, hvilke typer bunddække , buske og små træer, der klarer sig. Cotoneaster dammeri typer kravler hen ad jorden og bliver nede på . Et grønt tæppe af bunddækkeplanter giver en have der er let at vedligeholde og en overkommelig pasning. Man kan plante tæt i sine bede og anvende bunddækkeplanter.


Blomsten er mørkrosa, men blegner til lys . En af de mest anvendte bunddækkeplanter igennem mange år i Danmark, da den har kraftig vækst, og dækker hurtigt, og er pæn at se på hele året.

Særlige bemærkninger: Mange røde bær. Kan anven- des hængende ned af f. Fin plante til mindre bede og på kirkegården. Til bunddække plantes 5-pr. KAN VI PLANTE BUNDDÆKKE LANGS HÆKKEN OG DERVED UNDGÅ UKRUDT?


Jeg havde derfor tænkt mig at sætte bunddækkeplanter som kan begrænse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg