tirsdag den 21. juni 2016

Ecoxy etterbrenner

Gir opptil mer varme ut av veden. Reduserer faren for pipebrann. Bidrar til bedre luftkvalitet med inntil mindre svevestøvutslipp.


Med en ettermontert etterbrenner kan din gamle ovn bli rent brennende. MER EFFEKTIV VEDFYRING: En etterbrenner som intalleres i en.

Firmaet som forhandler etterbrenneren går under navnet Ecoxy , og føres av . En etterbrenner er en tilleggskomponent som er montert på enkelte jetmotorer, primært på militære fly, for å skape en midlertidig ekstra skyvekraft. Etterbrenner er en plate i syrefast stål som skrus fast bak i ovnen og gir større inntak av oksygen. Det gir mer fullstendig forbrenning og . Vi vedfyrer på hytta som aldri før, men for det . Gjennom måling og verifikasjon av utslipp kan Ecoxy finne ut ditt miljøavtrykk og bidra til en grønnere og mer økonomisk drift.


Ecoxys forretningsidé er gjennom spisskompetanse å bistå kunder med å gjøre sine energisystemer renere og mer effektive. Produktet markedsføres i dag som Ecoxy etterbrenner.

En nyutviklet og patentert etterbrenner for ildsteder som reduserer disse. Han har startet bedriften Ecoxy , som nå holder til på Innovasjonssenter Gløshaugen i Trondheim, . Du kan jo montere en ecoxy etterbrenner i etasjeovenovnen. Et belegg av brannfarlig beksot legger seg på inn- siden av piperøret. Det er støtteordning for etterbrenneren i noen kommuner.


Ta kontakt med din kommune for å undersøke. For spørsmål om etterbrenner i ditt område, ta kontakt. Slik kan kunder få et presist grunnlag for å betale avgift, samt. Ecoxy AS utfører målinger av NOx-utslipp.


Måleresultatene på originale ovner uten etterbrenner. Jøtul 60 vedovn med Ecoxy etterbrenner fra FINN. For oversikt over forhandlere se. NTNU og leveres fra firmaet.


En smart liten stålplate med hull i som bedrer miljøet ved at den . Ovnsmontering,Ovnsreparatør, Ecoxy etterbrenner , murer,flislegger. Board Extrusion (laminerte gulvplater), Ecoxy ( etterbrenner for vedovner), Mivu Solutions (programvareløsninger for handel og restaurant), .

I rapporten er det beregnet en vektet utslippsfaktor basert på en antatt fordeling av ovnslast. AS Norske Shell bruker gjennomsnittlig ovnslast for en gitt . Men - det burde da strengt tatt være mulig å lage en slik turbo selv?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg