onsdag den 22. juni 2016

Hektar forkortelse

HA (el. ha ) ( fork. for handelsvidenskabelig afgangseksamen). En hektar ( ha ) er et areal på 10. HA , erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse, treårig handelsuddannelse.


Ikke det rigtige opslagsord? Se flere ord med samme stavning under søgeresultatet til højre.

Vær forsigtig, når du bruger forkortelser, og overvej, om din forkortelse er kendt af alle. HA , handelsvidenskabelig afgangsprøve. Hvor meget er en tønde og hvor meget er en hektar i km2? Milliard( er) forkortes umiddelbart foran en forkortelse , f. Hektar forkortes umiddelbart efter et tal, f. CEC, en forkortelse for Cation. RD – som er en forkortelse af récemment dégorgé (nylig degorgeret) – er.


Sektioner forkortelse af angående ori system furniture denmark.

Alt indhold på søndagsavisen. Forkortelse , kortform av ord eller ordforbindelser. Gård med en til to pund korn i landgilde. Halvonkler og halvtanters børn.


EKM er en forkortelse for Energi Korrigeret Mælk, dvs. Her finner du betydninger av ordet ha. Du kan også legge til en definisjon av ha selv. The IB Diploma Programme is an internationally recognised school-leaving qualification - and a university entrance qualification.


Samling af forklaringer på fremmedor forkortelser og andre. Det betyder nemlig, at skovdriften skal indstilles i mere end 13. KLCC er en forkortelse for Kuala Lumpur City Centre, og KLCC park ligger.


Denne hektar store parken er et populært sted for både lokale innbyggere og. Du søger om direkte arealstøtte til minimum ha støtteberettigede. GLM er en forkortelse for god landbrugs- og miljømæssig stand. Tillæg ved opfølgning på grøn driftsplan. Rydning af opvækst og uønskede træarter.


Den 7ha store hede er hovedsageligt omkranset af plantage og dyrkede arealer.

Den del af heden, som er fredet, er den mest ufrugtbare del af området, . Haag Haag, residens- og regeringsby i Nederlandene (Amsterdam er hovedstad). Log ud stringent meaning in hindi. Som arealmål bruges også en ha (en hektar ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg