tirsdag den 28. juni 2016

Fiskenet børn

Fiskenet og dafnienet til børn. Her er lidt af hvert til vandsjov for børn og unge. Fra det klassiske dafnienet til et avanceret sænkenet eller rejestrygenet.


Perfekt til en aktiv tur til vandet. Tag børnene med på fisketur, hvor de kan have deres eget fiskenet og fange en masse små fisk eller krabber.

Med dette børnefiskenet bliver det endnu sjovere . Køb FISKENET online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i fiskeri og marine og fiskeri hos Harald Nyborg. Til børnenes fangst af krabber og rejer. Stort udvalg i alt til udeleg. Lækkert tilbehør til udeleg med børn - alt til at udforske naturen og alle den.


Børne fiskenet med bambusstang. Giver mange timers sjov på stranden eller på havnen.

Vælg farve på net grøn eller hvid. Miljøstyrelsen advarer nu mod et fiskenet til børn solgt i blandt andet Coops butikker. Det sker, efter at styrelsen har fundet ud af, at et blylod i . Dette fiskenet fra OUTRA PLAY har et langt bambusskaft, der er perfekt til at fange hvad som helst på længere afstand.


Materiale: Polyester, Rustfrit stål. Farve: Assorteret, Blå, Grøn, Pink, Gul. Vi fanger små fisk og krabber. Alt til børn i køkken og udeliv. Gratis fragt ved køb over 4kr.


Før musen henover billedet for at zoome. Udforsk havets forunderlige dyreliv med børnene. Praktisk fiskenet med teleskopstang i metal. Køb fiskenet og strandlegetøj i Legebutikken.


Flot rødt fiskenet med teleskopstang til børn. Det praktiske fiskenet har en teleskopstang i metal. Find FISKEUDSTYR - stort udvalg indenfor FRITID på toolworld. Virkelig nemt at medbringe i.

Husk, at lampen skal ligge fremme ved forruden. Så vokser planterne frem mod lyset – og dig. Du har naturligvis også brug for et lille fiskenet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg