torsdag den 9. juni 2016

Låsewire til båt

Forstår meg ikke på hvilken jeg skal velge. Det finnes jo Robline på 3m som koster ca 500kr . Hvordan tyverisikrer du gummibåt og motor? Wire Lock er vår løsning for å sikre båter , utenbordsmotorer, surfbrett eller sykler mot tyveri.


Den rustfrie stålkjernen er omgitt av flettet . God design og solid metalldeksel.

Til veggmontering innendørs og på beskyttede steder utendørs. Brukes for å låse båt , sykkel, grill, campingutstyr m. Polyesterstrømpen beskytter mot riper og andre skader som f. Låswire i rustfritt stål, overflett med sort terylene tråd og talurittlås i begge ender. Låswiren erstatter kjetting ved sikring av båt , tilhenger og annet løsøre. Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter.


Nettbåt - Båtutstyr AS : Motorlås og låsevaier. Pass på at motoren eller båten ikke blir stjålet.

Låsewire og motorlåser i flere utgaver. Leverandørbeskrivelse: Solid låsevaier for hengelås til båt meter. Lås og låsewire kan du få på flak. Plastbelagt låsewire for båt og annet utstyr.


Utmerket til båt , firehjuling og scooter. Med den praktiske løpeløkken kan hele. DanTracker IA - GPS-sporing. Den kan brukes i de fleste omgivelser. Hent varene i vår butikk i Moss, eller få varene sendt hjem, til båten ,. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Vi har under listet opp lignende . Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din. Kjekt å ha til sykler jollemotor og når du forlater båten i en større gjestehavn. LÅSEWIRE og vannbestandig lås.


Eks: Nylonbesatt låsewire 37- . Vi forhandler en rekke produkter fra fler av markedets beste levrandører. Her finner du alt fra tauverk, motortilbehør, styring og kontrollutstyr, VVS og lenseutstyr .

I ABUS produktsortiment finner du lås til sykler, motorsykler, båter og konteinere, samt vanlige hengelåser. Rengjøring av båten - slik begynner du. Erfaringsmessig venter mange båteiere til langt ut på høsten før båten tas i opplag. Og mørke båthavner uten vakthold blir dermed et yndet sted for båt -tyver. MarineSec rustfri låsewire - Handi Hansker handihansker.


Gjelder ved kjøp av krt på stk min. Les mer om Trelock ZR 3POC wire for framelock, vaier til sykkellås. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer tur- og havkajakker (og mange andre gjenstander).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg