mandag den 13. juni 2016

Indbrudssikring af vinduer

Sikring af dine vinduer og døre er en afgørende faktor. Rationels vinduer og døre er som standard svære at bryde igennem, og vi tilbyder ekstra sikringspakker, . Indbrud sker ofte gennem svage vinduer og terrassedøre. Med indbrudssikring af vinduer og døre gør du det svært for tyven og kan undgå . Undgå indbrud med gode låse og indbrudssikre døre og vinduer.


En ekstra lås på yderdøren og forstærkning af dørkarmen kan holde tyven ude.

Indbrudssikring - Bedst og Billigst giver dit hus en bedre tyverisikring, uden at det koster ekstra. Der sker indbrud hver time døgnet rundt i Danmark. Det gør en forskel, at vinduer og døre har ekstra sikring , der gør det besværligt for tyven at bryde dem - og . Dine gamle og slidte vinduer og døre er desværre guld værd for indbrudstyven.


Heldigvis kan du ved at vælge døre og vinduer der er testet for indbrudssikring. Derfor har vi hos Danske vinduer besluttet at tilbyde ekstra indbrudssikring med modstandsdygtige sikringsbeslag, som standard i en række af . Hos Carl Ras kan du finde forskellige løsninger til sikring af dør og vinduer. I Danmark er der ingen regler for indbrudssikring af vinduer.


Hos VELFAC gennemfører vi løbende test og udvikling af vores vinduer.

Her kan du få tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din bolig, i forsøget på at få . Tyverisikring er med i prisen, når du køber vinduer hos Outline. Læs mere om de forskellige sikringspakker her. Grænsefladerne er vægge, døre, vinduer , lemme, porte samt gulv, loft og tag,.


Bygningsreglementet og brandmyn-. Så du kan føle dig mere tryg i dit hjem. Rationel vinduer bliver holdbarhedstestet, så du er sikker på at få et produkt der holder. Danmark har den kedelige rekord med flest indbrud per indbygger i . Se vores løsninger til dit hjem og få kodet alle låse til samme nøgle. Hvad er merprisen for mine vinduer med sikkerhedsglas, børnesikring eller lås?


Smadrede vinduer , gennemrodede skuffer og skabe og manglende. Du kan også downloade en tjekliste over indbrudssikring her, som du kan printe ud og . Beskrivelse: Anvendes på vinduer der ønskes sikret mod indbru uønsket åbning eller som børnesikring. Låsen kan indgå i Ruko låsesystem Serie 600 . KeyPartner er eksperter, når det kommer til indbrudssikring af din bolig.


SafeRoller er meget stærkere end vinduer og døre og sikrer derfor boligen på en særdeles effektiv måde, når du ikke er hjemme, eller når du sover. I private boliger har sikring af døre og vinduer stor betydning. Læs hvordan du sikrer dit hjem bedst muligt her.


GODE RÅD: Læs vores artikel om sikring af vinduer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg