mandag den 20. juni 2016

Hurtigvoksende bunddækkeplanter

Hold ukrudtet nede med et grønt tæppe af bunddække -planter. Her er nemme plantips og sikre bunddækkevalg fra hasselurt til guldjordbær. Nogle af de bedste blomstrende bunddækkeplanter til større arealer er.


En anden hurtigtvoksende stedsegrøn bunddækkeplante, som er god . Planter du bunddække i din have, løser du flere af havens udfordringer.

Med bunddækkeplanter i dine bede, minimerer du behovet for at luge ukrudt. Da vi endelig skal til at anlægge vores have er jeg intereseret i at høre om en bunddække med følgende kvaliteter. Stedsegrøn bunddække i staudebed. Hos Jespers Planteskole tilbyder vi bunddækkeplanter i mange skønne varianter billigt online!


Vores bunddækkende planter er nøje udvalgt for at sikre høj . Bunddækkeplanter holder ukrudtet væk og minimerer arbejdsbyrden i haven. Se udvalget af bunddække online eller besøg dit nærmeste .

Bunddække , Stor vinca, Stor vinca er en hårdfør og hurtigtvoksende bunddækkende plante som er stedsegrøn. Sælges i store potter for kr pr. Find et stort udvalg af billige bunddækkeplanter til haven hos Plantetorvet. Bestil dit bunddække online.


Hvide blomster i maj- juni. Selve blomsten er den mørke , midterste del, om omkranses af hvide svøbblade. Senere røde bær, oftes dog kun få. Skal være pæn hele året, og hurtigvoksende.


Se vores store udvalg af bunddækkeplanter på webshop. Tæppe-storkenæb, Geranium cantabrigiense. Hurtigtvoksende bunddække med mørkrosa blomster. Meget gerne hurtigtvoksende.


Gerne med blomster, men også gerne bare grønt. Jeg har bare lidt følelsen af at der mangler noget bunddække. Noget der vokser hurtigt og bliver på bunden.

Hvilke planter kan anbefales? Få en nem have ved at plante de rette buske og træer. Læs her, hvilke typer bunddække , buske og små træer, der klarer sig godt uden så . Anvendelse Til bunddække , busketter og lave hække.


Efeu trives bedst i skygge og let-fugtig jord. Efeu er desuden hurtigvoksende , særlig . Danner tætte tæpper med hjælp af hurtigt voksende udløbere. Første kommer der etårige græsser, så flerårige, så buske, højere vækster, og til sidst træer – først hurtigtvoksende pionertræer, og til sidst de kæmpestore træer,.


Velegnet til bunddække under træer og buske, på skråninger og mure. Storbladet vedbend er hårdfør, stedsegrøn og hurtigvoksende , og derfor .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg