tirsdag den 14. juni 2016

Giftige dyr i danmark

Normalt tænker vi på hajer, løver, næsehorn og krokodiller når begrebet farlige dyr nævnes. Næsten alt er giftigt i store mængder. Men der findes også ting i den danske natur, der er giftige i små mængder.


Her guider Samvirke dig til 10 . Bombarderbillen forsvarer sig med en giftig prut. Den kan skræmme angribere væk med.

Biologer og naturvejledere på Naturhistorisk Museum er altid klar med spændende historier om dyr og natur. På Naturhistorisk Museum kan du møde et væld af farlige dyr. Du kan kigge ind i gabet på en tiger og opleve kæmpestore mammutter. Danmark og har krokodiller sten i maven? Farlig fjæsing, sygdomsfremkaldende skovflåt, gyselig gedehams.


Verdens giftigste dyr - hvilket dyr har den kraftigste gift? Her er verdens farligste slanger. Det lyder måske som et fjollet spørgsmål, men det er faktisk ikke så let at svare på.

Det må vi nok lære at leve med. Vi har samlet en liste over de farligste dyr i verden, hvis man måler deres gift og. Denne klamme satan har rekorden som den mest giftige edderkop i verden og. Selvom den giftige fjæsing har smukke farver, er det en god ide at holde fingrene for sig selv, så man.


Debatten om ulven har for alvor startet snakket om, hvilke danske dyr der er farligst. Den er virkelig klam, siger Claus Schultz, der er teknisk chef hos Rentokil til DR . Farlige dyr kan slå mennesker ihjel, og det er jo fedt! Til gengæld er der nogle få, der er skidehamrende giftige.


Det er ikke de danske familiehunde, de er skyld i fjerdepladsen. Deres tentakler er nemlig voldsomt giftige og kan nemt koste en uheldig dykker eller badegæst livet. Hugormen er giftig og frygtet, men den er ikke spor aggressiv.


Se en række naturfilm om vilde dyr - lige fra grønlandshvalen til pindsvinet i baghaven. Store bølger er ikke noget, der skræmmer en fisker. Man ved dog, at hajerne igennem tiden har været skyld i mange dødsfald samt at stenfisken er ekstrem giftig – og at det derfor sandsynligvis er én af de to, der . Den danske natur er fredsommelig, men går man en tur i klitterne eller på heden, er der chance for at støde ind i en ægte giftslange. Den nu afdøde dyreekspert, Steve Irwin, kæler med en giftig stenfisk.


Så du skal ikke frygte stenfisken, når du besøger danske badestrande. De sidder ofte helt stille på en gren, for at fugle og andre dyr ikke skal få øje på dem og æde dem.

Der er ikke nogen store dyr i Hollan men der er mange fugle. Vi er slet ikke opmærksomme på mange af de dyr , man ved kan være farlige. Farlige Dyr bog: Hvad gør en leopard til en farlig jæger om natten? Er en tigerhaj farligere end en spækhugger? Hvor finder man verdens farligste edde.


Der findes både giftige og ugiftige, æglæggende og ungefødende,. Vipera berus, der med sine gifttænder dræber de dyr , især mus, den lever .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg