onsdag den 29. juni 2016

Svart n på skilt

Pimper du bilskiltet med svart nasjonalitetsmerke? N , typisk med billogoer, for kroner per par. Er det lov å sette et sånt sort merke med N og norskt flagg på skiltet slik at det.


Det hvite merke får skiltet til å se ut som et skilt fra før nasjonal . Svarte skiltmerker fra Norgesmerket. Kalles også Skiltmerke, Nmerke, N -merker og Nmerker Norgesmerket.

Ett sett består av to merker, altså til begge skiltene på bilen. Du kan finne mer info på våre info-sider. Skilt har ulike farger og størrelser avhengig av hva slags kjøretøy det benyttes på. Svart bakgrunn med gul skrift, Kjøretøy som kun benyttes utenfor offentlig veg. N -merking til skilt Klistremerker stk merker N med flagg.


Finnes også i ekstra stor størrelse, men kun svart , x cm. Ettersom det etter loven skal. Noen har sikkert fått det me seg at svarte N merker er kommet ut. Stripen har et norsk flagg og bokstaven N , og tilfredsstiller Wienkonvensjonen som .

De internasjonale bestemmelsene er vedtatt, og nå får også norske biler kjennetegn etter europeisk standard - med flagg og bokstaven N både . Vi har fire typer N -merker, spesialtilpasset til målene på forskjellige norske bil- og MC- skilt. De er trykket på 3M-folie av profesjonelt trykkeri. Merket skal være utformet som en ellipse med hvit bunn og være påført den latinske bokstaven N malt i sort og plassert symmetrisk om ellipsens midtpunkt.


Hei, jeg har en gammel 4xpickup jeg vurderer å registrere på svarte skilt da jeg ikke bruker den noe serlig på vei i det hele tatt. Nei, men man kan få med klistermerke til å klistre over hvis du synes det er for EU-likt. Også kalt som Skiltmerke, Nmerke, N -merket, Nmerket eller Norgesmerket. Til deg som vil erstatte ditt blå felt på bilskilt med sort. Mye mere stilrent enn det blå!


Spesielt nasjonalitetsmerket N er et praktisk kjennetegn som på en . Bil: Trenger vi en slik N bak på bilen når vi skal til Danmark og Tyskland ? Er det sant at N -merke er påbudt om man skal kjøre i utlandet? Har den gamle typen skilt uten N , og vil helst slippe . God passform med egne varianter for plast og metall skilt. Gikk vist ikke an å registrere crosser med svarte skilt. Er det mulig å registrere bil på svarte skilter med gul skrift, såkalte anleggskilter?


Sett ekstra stas på din veterankjøretøy med et preget nasjonalitetsmerke som passer med årsmodellen, vi har også utstillingsskilt. N -Merker er et klistremerke som gjør. Products shown: NMerker Svart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg